incitanemtuana
Daimi Üye
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Yemek öncesi bir iştah açıcı olarak zeytinyağı ile servis yapabilirsiniz. Ayrıca çocuklar da çok seviyor.
Malzemeler
- Hazır milföy hamuru
- Susam ya da çörek otu
1. Milföy hamurlarını bir tepsiye dizin, çözülmelerini bekleyin. Çözülünce bir parmak genişliğinde şeritler kesin. Kestiğiniz şeritleri iki ucundan tutarak çekerek uzatın. Çok hızlı çekmeyin. Çubuk şeklinde uzayan hamuru kenarlarından çevirerek burgu haline getirin. Burgu makarna şeklini bilirseniz öyle olsa yeterli oluyor.
2. Tepsiye dizin. Üzerlerine susam ya da çörek otu serpin. Yumurta bile sürmedim. 170C'ye ısıltmış fırında hamur pişene kadar bekletin.
Afiyet Olsun.
alinti