incitanemtuana
Daimi Üye
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
gerekli Malzemeler:
18 tane milföy hamuru, 700 ml süt, 2 çay bardağı tozşeker, 1.5 çay bardağı un, 1 tatlı kaşığı buğday nişastası, 2 yumurta sarısı, 2 paket vanilya, 30 gr tereyağı
SÜSLEMEK İÇİN: Frenküzümü, Nane yaprakları, Pudraşekeri
************************************************** ********************************************
6 KİŞİLİK
HAZIRLAMA SÜRESİ: 30 DAKİKA - PİŞİRME SÜRESİ: 20 DAKİKA
Krema için, süt, şeker, un, nişasta, yumurta sarıları ve vanilyayı bir tencereye alıp gerekli Malzemeler özleşene kadar çırpın. Sürekli karıştırarak puding kıvamında pişirin. Piştikten sonra 30 gr tereyağı ilave edin. Sürekli karıştırarak soğumasını sağlayın. Milföy hamurlarını kalp şeklinde kesip yağlı kağıt serili fırın tepsisine yerleştirin. 180 dereceye ayarlı fırında pişirin.
Pişen hamurları tel ızgara üzerine alıp soğumaya bırakın. Hamurların arasına hazırladığınız kremadan sürerek 3 tanesini üst üste dizin. Üzerlerini frenküzümleri ve nane yaprakları ile süsleyerek servis yapın.
ALINTI