Milföylü kalp pasta -Resimli

incitanemtuana

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
14.871
Tepki
28.177
Puan
113
Yaş
42
Konum
isvicre


gerekli Malzemeler:
18 tane milföy hamuru, 700 ml süt, 2 çay bardağı tozşeker, 1.5 çay bardağı un, 1 tatlı kaşığı buğday nişastası, 2 yumurta sarısı, 2 paket vanilya, 30 gr tereyağı

SÜSLEMEK İÇİN: Frenküzümü, Nane yaprakları, Pudraşekeri
************************************************** ********************************************

6 KİŞİLİK

HAZIRLAMA SÜRESİ: 30 DAKİKA - PİŞİRME SÜRESİ: 20 DAKİKA

Krema için, süt, şeker, un, nişasta, yumurta sarıları ve vanilyayı bir tencereye alıp gerekli Malzemeler özleşene kadar çırpın. Sürekli karıştırarak puding kıvamında pişirin. Piştikten sonra 30 gr tereyağı ilave edin. Sürekli karıştırarak soğumasını sağlayın. Milföy hamurlarını kalp şeklinde kesip yağlı kağıt serili fırın tepsisine yerleştirin. 180 dereceye ayarlı fırında pişirin.

Pişen hamurları tel ızgara üzerine alıp soğumaya bırakın. Hamurların arasına hazırladığınız kremadan sürerek 3 tanesini üst üste dizin. Üzerlerini frenküzümleri ve nane yaprakları ile süsleyerek servis yapın.

ALINTI
 

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.400
Puan
113
tsk68at2.gif
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst