Milföylü Kızarmış Muz-Resimli

incitanemtuana

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
14.871
Tepki
28.177
Puan
113
Yaş
42
Konum
isvicre


kizarmis_muz2.jpg


Malzemeler:
8 Adet milföy hamuru
4 Adet muz
1-2 Su bardağı bal
Kızartmak için sıvıyağ
İsteğe göre çamfıstığı yada badem
Yapılışı:
1- Milföy hamurlarını dondurucudan çıkartıp yumuşaması için bir süre bekleyin.
2- Muzları soyun ve 2 ye bölün (isteğe göre çatalla ezebilirsiniz).
3- Her milföye yarım dilim muz gelecek şekilde paylaştırın ve milföylerin uçlarını birleştirerek elinizde top yapın.
4- Kızgın ve bol yağda (kızartma tencereniz varsa daha iyi olur) nar gibi oluncaya dek kızartın.
5- Pişen topları servis tabağına alın ve bolca bal ekleyip çam fıstığı serperek servis yapın.

alinti
 
H

Hera

Misafir
Emeğine sağlık sağlık güzelim geçen gün eşimle yemeğe çıktığımızda yemiştik bir restorantta gerçekten çok lezzetliydi
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst