MİLFÖYLÜ PİZZA
1 paket milföy hamuru
ketçap,kekik,tuz
rendelenmiş kaşar peyniri
sosis,siyah ve yeşil zeytin(çekirdeksiz)
yeşil ve kırmızı biber
domates, konserve mısır
Milföy hamurunu aldım iki ye bölmedim az un ile açtım biraz genişleşin yeterli, sonra yağlı kağıtı serdim tepsiye bir tarafta kasenin içine ketçap,az kekik,az tuz attım sonra hamura sürdüm ardından azar zar rendelenmiş kaşar peynirini serptim sonra doğranmış sosisleri dizdim isteğe göre sucukta olabilir sonra siyah ve yeşil zeytinleri dizdim sonra küçük doğranmış yeşil ve kırmızı biberleri dizdim sonra da küçük küçük kesilmiş domates dizdim ardından mısır ekledimmm.ısıtılmış fırında 180 derecede pişmeye verdim pişmesine yakın tekrardan üzerlerine biraz kaşar peyniri ekledim.üzeri kızarıp kaşarlar eriyene kadar kaldı ve çıkarıp sıcak sıcak servis yaptım. çok lezzetli oluyorr şiddetle tavsiye ederimmm))
Not: Milföyleri unla açmadan dizip tek kişilik porsiyonlarda yapabilirsiniz.
Bu tarifi nette gezerken gördüm kızlar çok hoşuma gitti en kısa zamanda bende yapıcam sizlerde görün deneyin diye ekledim Afiyet olsun
Netten Alıntıdır.