Milleti aptal yerine koyma git aslan gibi askerliğini yap

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
alisan-2201101_5620_334.jpg

Askerliğini Şırnak’ta yapan sunucu Vatan Şaşmaz, vatani görevini erteletmeye uğraşan Alişan’a tepkili: O ekranda Çağla ile göbek atarken ben -22 derecede nöbet tutuyordum.

Askerliğini ertelemek için asıl mesleğini futbolcu gibi gösteren ancak lisansı Futbol Federasyonu tarafından iptal edilen türkücü Alişan’a bir tepki de Şırnak’ta 18 ay askerlik yapan sunucu Vatan Şaşmaz’dan geldi:
Alişan Kimdir? tıklayın

“Futbol oynuyorum deyip kimseyi aptal yerine koymasın, acilen askere gitsin. Askerlik sırayla yapılır. Ben -22 derecede Şırnak’ta nöbet tutarken, o Çağla Şikel’le birlikte sabah programında göbek atıyordu. Şimdi sıra onda. Zaten Alişan’ın askerliğini Doğu’da da yapacağını sanmıyorum. Ona da bir çözüm bulur. Düşününce aslında bir vatandaş olarak kendimi aptal yerine konulmuş gibi hissediyorum. Bu ülkenin topraklarında yaşıyor, suyunu içip, parasını kazanıyorsan vatan borcunu da ödeyeceksin. Paramı kazanayım, kızlarla ciplerde gezeyim diye bir şey yok. Bu sözlerim sadece Alişan için değil askerliğini erteleyen herkese. Alişan’ı seven bir arkadaşı olarak kendini daha fazla komik duruma düşürmeden askere gitmesini öneriyorum.”

(Vatan)

masal

Daimi Üye
Tepki
269
sadece seni değil vatan şaşmaz bu gibi insanlar bütün Türk Milletini aptal yerine koymaya çalışıyorlar sadece tek akıllı ve uyanık kendilerini sanıyorlar oralarda askerlik yapan mehmemetciklerimizin sayesinde rahat ve huzurlu yaşayıp göbek atıyorlar birilerinin bunu bunlara hatırlatması lazım ama nerde herkes bir yol tutturmuş gidiyor askerlik yapmamak için çürük raporu alan sahtekarlara ve askerlikten kaçanlara ve vatan hainlerine pirim veriliyor bu ülkede YAZIKLAR OLSUN

Kardelen27

Daimi Üye
Tepki
3.758
sadece seni değil vatan şaşmaz bu gibi insanlar bütün Türk Milletini aptal yerine koymaya çalışıyorlar sadece tek akıllı ve uyanık kendilerini sanıyorlar oralarda askerlik yapan mehmemetciklerimizin sayesinde rahat ve huzurlu yaşayıp göbek atıyorlar birilerinin bunu bunlara hatırlatması lazım ama nerde herkes bir yol tutturmuş gidiyor askerlik yapmamak için çürük raporu alan sahtekarlara ve askerlikten kaçanlara ve vatan hainlerine pirim veriliyor bu ülkede YAZIKLAR OLSUN

çok güzel yorum yapmışsın masal canı gönülden katılıyorum
haziranda oğlum üniversiteyi bitirecek inşallah kasımda askere
gitmeyi düşünüyor seve seve yolluycağım oğlumu inşallah
VATAN GÖREVİ NAMUSTUR ( BİLENE):bayrak:
::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Bence Alişan ve Alişan gibilere gitsin bu sözler. Binlerce şehit verdi bu topraklar. Yazık değil mi o gencecik evlatlara, babasız kalan yavrulara.

Maalesef biz Türkiye olarak bunlara göz yumuyoruz, bunlarda yüz buluyor tabii.... Olan fakire, masum gençlere oluyor..

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
Zamanı gelince her Türk Genci vatan borcunu ödemeli
Ama Ali Şan bildiğim kadarıyla eskiden de Futbolla ilgisi vardı.
Yine de eğer doğruysa yakıştıramadım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar