Minik Oğlunu Döverek Öldürdü!

bitter_im

Moderatör
Moderatör
Tepki
54.108
23 Nisan arifesinde minik oğlunu döverek öldürdü
Afyonkarahisar'ın Başmakçı ilçesinde oturan A.Ç., oğlu 4 yaşındaki S.Ç.'yi döverek öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alındı

fft2mm2259619.jpg

Yukarı Beltarla köyünde oturan A.Ç., iddiaya göre akşam saatlerinde oğlu S.Ç’yi dövdü. Karın boşluğuna ve sırtına darbeler alan S.Ç’nin fenalaşması üzerine, yakınları 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi.

Olay yerine giden sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından, S.Ç, ambulansla Dinar Devlet Hastanesi’ne götürüldü. S.Ç, yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

S.Ç.’nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Jandarma ekipleri baba A.Ç.’yi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

OP
bitter_im

bitter_im

Moderatör
Moderatör
Tepki
54.108
''Jandarma ekipleri baba A.Ç.’yi gözaltına aldı.''

baba :ne: aynen şekercim gerçekten olmaz olsun mutlumu şimdi şuncacık cocugu dövülürmü yaa bi kıçına vurursun tamamda öldüresiye dövmek sözün bittiği yer..

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
''Jandarma ekipleri baba A.Ç.’yi gözaltına aldı.''

baba :ne: aynen şekercim gerçekten olmaz olsun mutlumu şimdi şuncacık cocugu dövülürmü yaa bi kıçına vurursun tamamda öldüresiye dövmek sözün bittiği yer..

Nasıl okuduysam haberi inan farketmedim baba yazdığını.Aynen canım sözün bittiği yer :uzgun: Eminim oda pişman olmuştur ama son pişmanlık fayda etmiyor ...

OP
bitter_im

bitter_im

Moderatör
Moderatör
Tepki
54.108

Nasıl okuduysam haberi inan farketmedim baba yazdığını.Aynen canım sözün bittiği yer :uzgun: Eminim oda pişman olmuştur ama son pişmanlık fayda etmiyor ...

Hiç sanmıyorum böylelerin pişmanlık duyacağını :uzgun:
Ne farkeder nan,Haticeye bakma neciye bak:deli::deli:
netice kim :D
Yazacak birsey bulamadim, Allah nasil biliyorsa öyle yapsin.
4 yasindaki cocuktan ne istemis?

:uzgun::uzgun: Allah islah etsin :uzgun:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar