Kristen Stewart
Daimi Üye
ev hanımları:
-ay tam çıkıyodum sen aradın, acil olmasa inan gitmezdim, ama beklerim bak
-bu akşam çok kalabalık olacak bizim ev, sorma işim çok zor, rahatsız olmazsanız gelin ama bilemiyorum artık
-ayyy ne şanssızlık ben yarın şehir dışına çıkıyorum bi süre yokum
-seni de çok özlemiştim ama yemeğe davetliyiz buakşam,yarında .....aaa şu bizim akraba gelecek, hani Busa'daki
-bugün günüm var,tam 18 kişi gelecek inanabiliyo musun, nereye sığdırcam o kadar insanı bilemiyorum.sen gel yinede istersen tabi,sıkılmazsan,boğulmazsan, bi sana mı yer bulamayacaz...
-şekerim sorma ev kalktı gidiyo, temizliğe girişeyim dedim, artık başka bigün alırım seni
-aaaa ne şanssızlık kaç oldu bu böyle!yarın ben doktora gidiyorum, hemde randevulu, şey doktoruna....,diş!evet diiiş!
-bizim çocuğun toplantısı var oraya gidecem....yooo olmaz.şeyden....,bir kişiden fazla sokmuyolarmış içeri...bahçe mi, yok yok orada bekleyemezsin bekçi kızar, çok kızaaaar,ben seni sonra ararım
gençler:
-ayy tatlım sorma annemle feciii kapıştım, gelme sen tadın kaçar valla
-yok be oğlum istemezmiyim, bizim yiğen gelecek,sen olursan ayıp kaçar....evet 3 yaşında ama bigün büyüyecek, olmaz ben prensip sahibi bir dayıyım
-hadi ya şansa bak,saatine 50 milyon verdiğimiz özel hocam gelicek bugün, hemde 2,5 saat, kusura bakma fıstığım
-bu hafta hergün doluyum inanır mısın, yani şiştim resmen daha ne diyim
-ıııı şey bizim eve şimdi fare girmiş,fare benim odaya yuva yapmış, biz kapan falan kurduk odaya, salonda annem ve ninemle oturmak istemezsin sanırım,bide babam tabi, bide bizim ufaklık..