S
seren dgr
Misafir
imalattan halka satış başladı %50 daha ucuz ödeyerek evinizi sil baştan yenileyebilirsiniz.bunun için yapmanız gereken benimle irtibata geçmek sadece
yatak odası güzelmiş
vavvvv yinede pahalı bana göre:acep:
pahalı anlayışına bağlı bir durum bu aslanda bazıları kalitesiz malzemeden ürün üretip (kaldı ki bu ürünler 6 ay sonra dökülmeye başlıyor)değerinin üzerinde piyasada satılıyor.bazılarıda yüksek değerde keliteli malzemeye sahip ürünler düşük kar marjları ile tüketiciye sunuluyor.şimdi soruyorum bir yatak odası en az 15 sene kullanılabilmeli kaldıki kullanılıyor ama malzeme kalitesiz ise 1 sene sonra kullanılamaz hale geliyor hadi bakayım tekrar borç harç mobılya al e şimdi hangisi ucuz sence
tabiki ona sözüm yok kalitesine göre degişiyo bende yeni aldım yatak odası siyah beyaz perdesiydi örtüsü halı 5000 bukdu nerdeyse
bende SADECE YATAK ODASI DEİL YATAK ODASI YEMEK ODASI KOLTUK TAKIMLARI DUVAR ÜNİTELERİ SEHPALAR VAR FİYATLARDAKİ İNDİRİM NEDENİ İSE İMALATINI EŞİM YAPTIRIYOR YANİ İMALATTAN DİREK SATIŞ OLDUĞU İÇİN.TÜRKİYENİN HERYERİNEDE YOLLAYABİLİYORUM.
duvar üniteleri nekadar acaba:acep: