Monttan çıkan mesaj Türkiye'yi ağlattı

KraLiçe

Daimi Üye
Tepki
3.576
Bugün ekşisözlük'te 'bu konuda soylemek istediklerim bu kadar' rumuzlu kişi tarafından yazılan bir yazı bir anda internette yayıldı. Yazıda deprem bölgesine giden bir montun cebine konulan not ve nota verilen yanıt yer alıyordu.
fft2mm792831.jpg

İşte Ekşisözlük'te yayınlandığı anda sosyal medyanın gündemine oturan o yazı;

"Ömrü hayatımda duyduğum en anlamlı söz oldu bu.

Ağlaya ağlaya yazıyorum bunları...

Deprem olur olmaz Van'a kazak, bot, mont gibi eşyalar gönderirken montun cebine "Geçmiş olsun kardeşim, ben de Gölcük'te senin şu an yaşadıklarını yaşadım. Maddi-manevi ne sıkıntın olursa bana 05xxxxxxxxx numaralı telefondan ulaşabilirsin, hiç çekinme" yazılı bir kağıt koyulduğundan 3 gün sonra gelen mesaj:

"Allah razı olsun kardeşim. Şu an gönderdiğin montla ısınıyorum. Sana söz bir gün sen düşersen ben de seni kaldıracağım"

MESAJLAR PEŞPEŞE GELDİ

Başlığın altına onlarca yorum yapıldı. Twitter'da da #BirgunSenDusersenBenDeSeniKaldiracagim etiketiyle bu yazı paylaşıldı.

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
türk milleti gerçekten çok vicdanllı ve fedakar.insanlık ve kardeşlik budur işte.başkalarının başına gelenlerin bizim başımıza gelme ihtimalininde var olduğunu unutmamak gerek...

GamzeLi

Aktif Üye
Tepki
94
Bizi birbirimze düşürmeye çalışan köpekler görsün.Kardeş kardeşi atmış yar başında tutmuş derler.İnş. bu kötü olay bizleri birbirimize kenetler eski kardeşliğimize dönderir

Debby

Daimi Üye
Tepki
1.045
Gece birçok insan tv ye kitlenmişti. Sanırım 24 kanaldı tam hatırlamıyorum yapılan ortak yayında tam 61 milyon 700 milyar küsür bağış toplandı. Bence dün gece verilmesi gereken tüm dersleri verdik. Milletimle gurur duyuyorum.

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
İşte kardeşlik budur gözlerim doldu okurken mesajı bu olayda ülkem tek yürek oldu ve yardımlar çığ gibi yağdı Rabbim böyle feleketler bir daha göstermesin ülkeme:bayrak:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar