Moralim(-) sıfır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
G

guzelcem

Misafir
Yarın sabah saat9-10 gibi hastaneye gidicem,kan idrar tahlili ardından gün belirlenecek doktorum tarafından ameliyat olurum sistosel teşhisi konuldu dayanılmaz sağ kasığıma ve bacağıma kadar vuruyor ağrı :uzgun:rahim iç organlarıma kadar yayılıyor rahatsızlığım ateş-ter -sıkıntı veriyor :( :sinifsinif::uzgun:bana RABBİM dermansız dert vermesin.

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
geçmişolsun canım . sağlıklı bir şekilde aramıza dön tamammı. dua edeceğim sana....

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Geçmiş olsun.Acil şifalar dilerim.İşallah tez zamanda biter sıkıntın.Moralinide bozma bak ağrılardan kurtulcaksın

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
Yarın sabah saat9-10 gibi hastaneye gidicem,kan idrar tahlili ardından gün belirlenecek doktorum tarafından ameliyat olurum sistosel teşhisi konuldu dayanılmaz sağ kasığıma ve bacağıma kadar vuruyor ağrı :uzgun:rahim iç organlarıma kadar yayılıyor rahatsızlığım ateş-ter -sıkıntı veriyor :( :sinifsinif::uzgun:bana RABBİM dermansız dert vermesin.

geçmiş olsun canım en azında teşhis konmuş kurtulursun inşallah bu dertten
ii haberlerle döersin bende aynı durumdayım yarın ultrasonla kültür testim var bakalım nolucak
antibiyotikler işe yaramıyor sistoskopi yaparlar diye korkuyorum :dertli:
umarım ameliyat sonrası herşey normale döner canım

Trend

Daimi Üye
Tepki
1.072
Gecmis olsun Canim
Allah acil sifa versin.
Canim moralini yüksek tut emi? Allah yardimcin olsun.

GöNüLDeN

Aktif Üye
Tepki
112
çok gecmiş olsun ALLAH şifa versin. inşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz dualarımız sizinle.

OP
G

guzelcem

Misafir
geçmiş olsun canım en azında teşhis konmuş kurtulursun inşallah bu dertten
ii haberlerle döersin bende aynı durumdayım yarın ultrasonla kültür testim var bakalım nolucak
antibiyotikler işe yaramıyor sistoskopi yaparlar diye korkuyorum :dertli:
umarım ameliyat sonrası herşey normale döner canım

Canısı senin adına sevindim RABBİM derman versin hayırlı doktorlarla karşılaştırsın...

OP
G

guzelcem

Misafir
ALLAH RAZI OLSUN hepinizden düşünmeniz ve dileklerinizi yazmanız beni çok memnun etdi çok çokkkkk öpüyorum canlarım sizleri

OP
G

guzelcem

Misafir
geçmişolsun canım . sağlıklı bir şekilde aramıza dön tamammı. dua edeceğim sana....

Canımmmmmmmmmmmmmmmmm:hhhhhh::hhhhhh::hhhhhh::sarilma::eek::rose::rose::rose::rose::rose:sizleri çok seviyorummmm ALLAH RAZI OLSUN ALLAHIM cümlemislen beraber sağlık huzur mutluluk versin ALLAHIMA EMANET OLUN kuzularımmmm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar