Muffin kalıbında Kek Tarifi Arıyorum

haticeb

Daimi Üye
Tepki
251
uzun bir aradan sonra yine ben geldim :sevindirikasli:
ya kızlar biliyorum bir sürü açılmış konu var bununla ilgili ama bana benim gibi mutfakla arası pek iyi olmayan hafif bu konularda beceriksiz arkadaşınız için daha önce denenmiş ve başarılı olmuş tarifler lazım yardımlarınızı bekliyorum :eek:fff:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
şu küçük kagit kalıplarda mi hatice b .? bu arada tekrar hg Hikâyenin yeni bölümünü beklerken yaşlandı m haberin olsun:bayil: :ko bende güzel bi Cup cake tarifi var eğer oysa verebilirim

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
Hoşgeldin haticeb :utan: Fındık Kurdu'nun da dediği gibi kaçak yazarımız bölüm bekleniyor haberin ola bırak şimdi muffini falan :nazo:

Neyse mevzuya gelelim ben muffin kalıbında her türlü keki pişiririm valla özel şunu yapayım demiyorum. Alttakiler benim denenmiş tariflerim gerçi resimler gitmiş ama yarın tazelerim fotoları
Hamburger pastası + Karışık Muffin (Aynı tariften)

Karışık Mini Topkek

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
Elektrikler gitti çalışamadım örtmenim ya sorma dün Nisan'ı tam bitirmeye odaklanmıştım yazdım yazdım ama nasıl oldu anlamadım ama kaydetme sırasında yaşanan bir problem yüzünden yazdıklarımın çoğu silindi bana da soldan soldan geldiler haliyle :nazo: neyse hatırladığım kadarıyla yeniden yazdım bir şekilde :(

OP
haticeb

haticeb

Daimi Üye
Tepki
251
şu küçük kagit kalıplarda mi hatice b .? bu arada tekrar hg Hikâyenin yeni bölümünü beklerken yaşlandı m haberin olsun:bayil: :ko bende güzel bi Cup cake tarifi var eğer oysa verebilirim

silikon kalıplardan birde şu dk ayarlaması çok zor ya bi kek nasıl 6-7 dk da pişer doğaya aykırı :bayil:
h.b :selam:
yazarlık mesleğine ara verdim şu sıralar ev kızı takılıyorum
yeni bölüm koyar mıyım bilmiyorum ümit vermek istemem :tskler:

OP
haticeb

haticeb

Daimi Üye
Tepki
251
Hoşgeldin haticeb :utan: Fındık Kurdu'nun da dediği gibi kaçak yazarımız bölüm bekleniyor haberin ola bırak şimdi muffini falan :nazo:

Neyse mevzuya gelelim ben muffin kalıbında her türlü keki pişiririm valla özel şunu yapayım demiyorum. Alttakiler benim denenmiş tariflerim gerçi resimler gitmiş ama yarın tazelerim fotoları
Hamburger pastası + Karışık Muffin (Aynı tariften)

Karışık Mini Topkek

hoşbulduk :ask:
hayırlısı diyelim ilham perim uzaklara gitti bir gün dönerse yazarım inşaAllah :flamingo:
tamam bunları denemeye çalışırım çok teşekkürler :eek:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar