Münevver Karabulut Cinayeti

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511

11 Şubat 2011 Cuma. Bugün 1.5 yıl önce sevgilisi Cem Garipoğlu tarafından vahşice katledilen Münevver Karabulutun mahkemesi vardı. Yaklaşık 2 ay önce Cem Garipoğlunun akli dengesinin yerinde olduğunun kesinleştiren rapor mahkemede sunulmuştu. Ama nedense bugünkü duruşmada zanlının avukatı Cem Garipoğlunun akli dengesinin yerinde olmadığını öne sürmüş. Ve dosyalar eksik olduğu için duruşma ertelenmiş. Madem aklı yerinde değil nasıl oluyorda planlı programlı bir cinayet işleyebiliyor? Cinayeti işliyor ve bıçak darbeleri yetmezmiş gibi bir de zavallı münevverin başını gövdesinden ayırıyor. Tüm bunlara rağmen malesef katil hala masum gösterilemeye çalışılıyor. Unutulmaması gereken iki önemli kişi var. Münevverin acılı anne ve babası. Gerçekten yürek dayanmıyor. Umarım Türk adaleti en kısa zamanda yerini bulur ve katil hakettiği cezayı alır. En azından acılı anne ve babanın yüreği biraz olsun su serpilmiş olur.

G

guzelcem

Misafir
Kız çürüdü gitdi,:( ALLAH YARDIMCILARI OLSUN ben burda anne ve babasını suçlu buluyorum kızlarını korumadıkları için İNŞAALLAH dava hayırlı sonuçlanır...:uzgun::dertli:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
Bir ara bu haberle çalkalanmıştık.Sevdiği kzı öldürmek hatta parçalara ayırmak ... nasıl bir vicdandır bu?Karar hala bir sonuca varmamış.Yazık ... :uzgun:

Allah annesine babasına tüm sevenlerine sabır versin.Çok zor bir durum.Rabbim kimseye böyle acı yaşatmasın

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Neden bu kadar uzatiliyor bende anlamiyorum?
Hersey ortada, vahsice islenmis bir cinayet var ortada, hala neyin pesindeler.

OP
_emos_

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
evet bende göz gezdirirken bugün yine gördüm nette haberlerde etkilendiğim ve üzüldüğüm için paylaştım Allah cümleyi böyle sapık ruhlu insanlardan korusun..ailelerde daha temkinlidir artık..zengin koca fakir genç kız sadece film ve romanlarda herşey o kadar basit değil..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar