E
esmanur
Misafir
Günümüz müslümanlari bu tür hadislere pek önem vermiyor, ama ben yinede icinde gercekten, Allah korkusu peygamber sevgisi olan gercek müslümanlar icin calismami begeninize sunuyorum, bu sitede birbirinden güzel resimler ve yazilar mevcut mevlid kandilinin oldugu gece bu siteye 800 kisi girmis,bu yaziyi okuyan herhangibir vatandas icin ooo cok büyük rakam diyebilir benim icin aslinda siteye kac kisinin girdigi degil,kac kisinin ne kadar uzun süre online kaldigi önemli,site istatistiklerine baktigim zaman durum icler acisi neden mi vatandas google.com ya da bing.com yada yahoo gibi arama motorlarindan siteye ulasiyor ve aradigi kelimenin tam anlamiyla cevabi bu sitede mevcut peki vatandas ne yapiyor biliyormusunuz tam 30 saniye sitede kaliyor siteye girenlerin en büyük oranini olusturan kesim,mademki bu kadar kisa süre kalacaksin ne ariyorsun burda??????? yine soruyu kendim sorup kendim cevap vereyim,neden insanlar bu sitede 30 saniye kaliyorlar,bu insanlarin bu sitedeki bilgileri okumak ögrenmek ögrendigini hayatina yasam tarzina eklemek gibi bir düsünceleri yok bunlarin düsünceleri calabilecekleri birseyler varmi yokmu onun derdindeler,bakiyorlarki resimlerde imza ve copright var sitede kopyalama yasagi var hemen siteyi kapatip cikiyor,isin diger bir ilginc tarafi ise bu siteye en cok ziyaretci gönderen ülkede tabiki türkiye ,yani kendi milletimiz ,bizler yurtdisinda türkiyenin ve türklerin imajini düzeltmek icin her gün caba sarfediyoruz,islami anlatmaya yasamaya calisiyoruz,peki bizim müslüman dedigimiz kendi vatandasimiz dedigimiz insanimizin cogunlugu ne yapiyor sagda solda hakkimizda atip tutuyor,hic sorun degil it ürür kervan yürür demis atalarimiz ,köpegin havlamasiyla yolumuzdan dönecek degiliz,köpektir iste her seye havlar agzina bir kemik atarsin susar:=),ikinci bir ilginc nokta internette hic bilmedigimiz pek cok site var islam üzerine olsun dini resimler üzerine olsun,yurt disindan yani türkiye disindan pek cok yabanci web sitesi benim yapmis oldugum (Allahin izniyle) takvimlerden dini flash saatlerden dini giflerden,sitelerine ekledikleri halde ,kendi ülkemizin vatandasi sitesinde haklarinda demedigini birakmadigi diger dine mensup insanlarin yaptigi sablonlar takvimler resimlerle doluyken niye kendi vatandasinin yaptigi birseyleri sitesine eklemiyor (illa benimki olmak zorunda degil) nedir bu fesatlik arkadaslar,türk milleti artik bu derecede fesatlik icerisindemi???
Diger bir konu; 2 yil önce arabayla türkiyeye gittim,inanin sirbistan,cekoslavakya,yunanistan,bulgaristan gibi pek cok ülkeden gectik,yolda hic bir kimseden rahatsizlik duymadik görmedik yasamadik,ne zamanki türkiye sinirlari icerisine girdik,yolda her türlü sarkintiliklar,arkadan SIKISTIRMAYA yönelik hareketler,kalabalik trafik icerisinde artistce denilen hareketler,akliniza gelebilecek her türlü abuk sabuk hareketlere maruz kaldik, hatta afyon ankara karayolunda yol calismasi varmis tabelada 50 km hiz siniri var ben 50 km hizla gidiyorum ankara plakali kücük pejo arabalardan bir tanesi arkamdan korna calip lamba yakip söndürüyor,ileride trafik ISIKLARI var ISIKLARLA aramiz 100 metre ya var ya yok ve bu ankara plakali vatandas kartvizitine takdim ediyor bize avrupaya gidince medenimi oldun diye camdan laf atiyor,bende ne yapalim sizin gibi tarfik magandasi olmaktan kurtulduk dedim,bu vatandas arabasinda emniyet kemerini takmamis,ön koltukta 9 - 10 yaslarinda ya var ya yok erkek cocugu oturuyor, tamamen tarfik kurallarini hice sayar bir sekilde arac kullaniyor,peki vatandasin bunu yapmaktaki amaci ne derdi ne???? Tamamen fesatlik bence baska hicbir aciklamasi yok cünkü kendi kullandigi araba avrupada cöplük arabasidir ucuz arabadir,(kendimi üstün ya da arabami üstün görüyorum sanmayin)bizim kullandigimiz arabaya bakiyor hayatinda koltuguna dahi oturamayacagi bir araba ,bunun var benim yok sunu SIKISTIRAYIM kaza yapsin görsün gününü gibi ucuz basit amiyeni düsünceler ve fikirler icerindeler,ALLAH siz ve sizin gibi ahlaksiz insanlari bildigi gibi yapsin diyorum,siz siz olun eger bu yaziyi birisi gercekten okursa ona söylüyorum zaten:=) fesatlik yapmayin o fesatliginiz döner sizi vurur,calisanin emeginde gözünüz olmasin ve ALLAHIN ipine dogru dürüst sarilin ben haciyim ben hocayim ben surayi okudum ben burayi okudum deyip sonrada baskalarina fesatlik yaparsaniz ALLAH GERCEKTEN SIZIN CEZANIZI VERIR, ondan sonra saga sola satasmaya baslarsiniz,adam olun,insan olun müslüman gibi müslüman olun demiyorum gercek müslüman olun siz insanlarin kalbini kirdiktan sonra canlarini yaktiktan sonra yaptiginiz ibadetin önemi kalmiyor derim, anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az...........
yazan: Audici
Diger bir konu; 2 yil önce arabayla türkiyeye gittim,inanin sirbistan,cekoslavakya,yunanistan,bulgaristan gibi pek cok ülkeden gectik,yolda hic bir kimseden rahatsizlik duymadik görmedik yasamadik,ne zamanki türkiye sinirlari icerisine girdik,yolda her türlü sarkintiliklar,arkadan SIKISTIRMAYA yönelik hareketler,kalabalik trafik icerisinde artistce denilen hareketler,akliniza gelebilecek her türlü abuk sabuk hareketlere maruz kaldik, hatta afyon ankara karayolunda yol calismasi varmis tabelada 50 km hiz siniri var ben 50 km hizla gidiyorum ankara plakali kücük pejo arabalardan bir tanesi arkamdan korna calip lamba yakip söndürüyor,ileride trafik ISIKLARI var ISIKLARLA aramiz 100 metre ya var ya yok ve bu ankara plakali vatandas kartvizitine takdim ediyor bize avrupaya gidince medenimi oldun diye camdan laf atiyor,bende ne yapalim sizin gibi tarfik magandasi olmaktan kurtulduk dedim,bu vatandas arabasinda emniyet kemerini takmamis,ön koltukta 9 - 10 yaslarinda ya var ya yok erkek cocugu oturuyor, tamamen tarfik kurallarini hice sayar bir sekilde arac kullaniyor,peki vatandasin bunu yapmaktaki amaci ne derdi ne???? Tamamen fesatlik bence baska hicbir aciklamasi yok cünkü kendi kullandigi araba avrupada cöplük arabasidir ucuz arabadir,(kendimi üstün ya da arabami üstün görüyorum sanmayin)bizim kullandigimiz arabaya bakiyor hayatinda koltuguna dahi oturamayacagi bir araba ,bunun var benim yok sunu SIKISTIRAYIM kaza yapsin görsün gününü gibi ucuz basit amiyeni düsünceler ve fikirler icerindeler,ALLAH siz ve sizin gibi ahlaksiz insanlari bildigi gibi yapsin diyorum,siz siz olun eger bu yaziyi birisi gercekten okursa ona söylüyorum zaten:=) fesatlik yapmayin o fesatliginiz döner sizi vurur,calisanin emeginde gözünüz olmasin ve ALLAHIN ipine dogru dürüst sarilin ben haciyim ben hocayim ben surayi okudum ben burayi okudum deyip sonrada baskalarina fesatlik yaparsaniz ALLAH GERCEKTEN SIZIN CEZANIZI VERIR, ondan sonra saga sola satasmaya baslarsiniz,adam olun,insan olun müslüman gibi müslüman olun demiyorum gercek müslüman olun siz insanlarin kalbini kirdiktan sonra canlarini yaktiktan sonra yaptiginiz ibadetin önemi kalmiyor derim, anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az...........
yazan: Audici