Musti Gülben'i mahkemeye veriyor

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.973
666129204845.jpg

Musti Gülben'i mahkemeye veriyor

Mustafa Sandal; 'Şıkır Şıkır' şarkısını kendisinden izinsiz yeni albümüne koyan Ergen'e son sözü söyledi: Artık avukatlarımız bu meseleyi çözer!

SANDAL ŞOKE OLDU!
'ŞıkırŞıkır' başlayan dostluk, mahkemede bitiyor! Musti-Gülben ikilisi, yaz başı sözleri Mustafa Sandal'a ait 'Şıkır Şıkır' adlı şarkıya düet yapmıştı. Bu şarkıyı Ekim'de çıkaracağı yeni albümüne koymaya hazırlanan Sandal; Gülben Ergen'in albümünde şarkının remix'ini görünce çıldırdı.

"BENDEN İZİN ALMADI"
Sandal, "Şarkının söz yazarı olarak benden ve bestecisi Amr Mostafa'dan izin almaları gerekiyordu ama almamışlar. Bana ait bir şey, benden habersiz çalındı. Bu düpedüz hırsızlık... Teknik olarak bu konu artık avukatım tarafından takip edilip mahkemeye taşınacak" dedi.
Sabah

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.973
Bir arada bir yardım projesinde Ali Ağaoğlu buna büyük bağış yaparım ama kimse duymasın demiş ama yedi mahalle duymuştu bunun sayesinde adam bozulmuştu biraz şımarıklık yapıyor galiba ama ben sempatiğim kimse bana kızmaz gibi düşünüyor herhalde...

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
Gülben'e 'Şıkır Şıkır' Pahalıya Patlayacak

Mustafa Sandal ile şarkıcı Gülben Ergen, geçtiğimiz yaz başında, sözleri "Musti"ye, bestesi Mısırlı Amr Mostafa'ya ait "Şıkır Şıkır" isimli şarkıya düet yaptı.

İkili, yaza damgasını vuran şarkılardan biri olan parçaya, 40 bin TL'ye mal olan bir de klip yaptı. İddiaya göre Sandal, içinde bulunduğumuz Ekim ayında çıkaracağı albümüne, "Şıkır Şıkır " şarkısını da koymayı planladı.

Ancak Ergen, Sandal'dan erken davranıp, geçtiğimiz günlerde piyasaya sürülen albümünde, "Şıkır Şıkır"ın "remix"ine yer verdi. İlk tepkisini basın yayın organlarında gösteren Sandal, "Şarkının söz yazarı olarak benden ve bestecisi Amr Mostafa'dan izin almaları gerekiyordu ama almamışlar. Bana ait bir şey, benden habersiz çalındı. Bu düpedüz hırsızlık" dedi.

Avukatı aracılığıyla İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi'ne başvuran Sandal, şarkısını kendisinden izinsiz kullanmakla suçladığı Ergen ile ünlü şarkıcının albümünü yayınlayan Seyhan Müzik'e dava açtı. Ünlü popçu, Ergen ve şirketinden kendisine 35 bin TL tazminat ödemelerini istedi. Davanın görülmesine önümüzdeki günlerde başlanacak.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar