Mutfak sakarlığı

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
bazılarımız mutfakta istemeden devamlı bişeyler kıracak kadar sakardır bazılarımızda şanslıdır elinden düşürse bile kırmaz:)
peki siz mutfağa girdğinizde bişey kırmadan çıkamayanlardan mısınız ?

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ben ilk evlendiğim zamanlar pek alışık olmadığım için hargün elimi kesiyodum eşim artık gelince yine nereni kestin bakalım diyodu:dil: ama pek bişey kırmam

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
Daha az evvel bir sakarlık yaptım..
3'ü bir arada kahve paketini açacağım derken,tüm tezgahı kahve döktüm:kptmya:

Eskiden evlenmeden evvel,annemler yer sofrasında yemek yerdik,ben yemekleri yedikten sonra bulaşık sırası benim olduğu için mutfağa girdim,sinideki tabakları öyle bir yere topladımki,tezgahın ucuna denk gelmiş ve 8 tane porselen tabak gitmişti:kptmya:
Tabi ondan sonrasında annemle papaz olmuştum:gul:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Allah'a şükür birşey kırmışlığım yoktur; ama kırılan kırılsın bizimle mi yaşayacak. Hem nazarımız gider:D:D

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.921
Dün kahve fincanı kırdım bugün bir yandan gülüşürken bir yandanda kabak soyuyordum nasıl başardıysam az daha bileğimden damarımı kesiyordum üst deriyi hafiften sıyırmışım Allah acıdı yani şaşkın ben :)

meltemim

Daimi Üye
Tepki
295
pek bir şey kırmam ama bir bardak kırsam devamı gelir genelde bulaşık makinesinde çay tabağı dizerken düşürüp kırdığım çok olmuştur eskiden kırılna çok kafayı takardım takım gitti diye şimdi üzülmüyorum aynı insan ömrü gibi onlarında bir ömrü olduğunu öğrendim vakti gelince herkez gidicek dimii

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar