mutluluk gercekten beyinde dusuncelerde, suan mutlu olmam icin cok nedenim varken, ben takintili gibi taktim biseye .... paylasim arkadaslar sizinle, beni rahatlatin ve nasil davranmam gerektigini lutfen belirtin ... simdiden tsk ler...
biz Turkiye ye 1 ay tatile gidiyoruz ve esim oglunu 1 ay boyunca sali gunleri goremicek diye, oglunun tatil gunlerinde annesinin yerinede biz aldik; 10 gun okul tatili vardi ve tatile gidicez 1 ay diye , yariyariya alicagimiza tam olarak aldik, anneside zaten calistigini bahane etti, bakamam dedi. ailesi var halbuki, ben burda tek basimayim...simdi esim bi tatile gidiyoruz diye, hafta sonlarida oglunu almaya basladi, nede olsa gitcez goremicem diyor, tatil olayi belli olduktan beri cocugu hem hafta sonlari hemde sali gunleri olarak aliyoruz, herneyse bu gecici diyerek ben disimi esim icin sikiyorum ... simdi tam subat ayina girerken geri donucez ve subat okul tatili var 15 gun, ocak ayinda yokuz diye esim kafasindan 15 gun alirim oglumu diye dusunuyor ... koydum kucuk takvimi sehpanin uzerine gece geldiginde , annesi ile simiden konus ilk haftasi bizde olsun cocuk dicem, biyandan cekiniyorum cocugu cunku icinden kiziyordur belkide, cok hassas bir konu bu ama ben biktim artik, daha 1 senedir rahattim onada nazarmi degiyor ne bu konu ile ilgili ??? .... yani iyikide 1 ay tatile gidiyoruz, 1 ayin yerine oglunu almalari daha bitemedi, bitemiyor, olan iki cocukla evde benim kafama oluyor... kiziminda huyu degisiyor , oglu iyice degisti, ben genis bi kadinim diye katlanabiliyorum bircok seye...... sinirlerim bozuldu, takmim diyorum takmim diyorum ama koyuyor yaaa, kadin ohhhhhhhh calisiyor kafasina gore geziyor, ben evde cocuk bakiciligi yapiyorum !!! allah inda gucune gitcek diye ayrica korkuyorum ama ben hakliyim olmaz bukadar yaaa.....