Mutluluk Şükretmektir*resimli*

Oruc

Daimi Üye
Tepki
2.379
01ye9tz6.jpg

02ru1fd1.jpg

03hp8ri2.jpg

04ks7uh7.jpg

05ly3qx1.jpg

Demek ki neymiş ;
Derdimi dinledim, derdimden iğrendim...
Onun derdini gördüm, kendi derdime imrendim....

Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür,
O 'da bugündür...

Rabbimiz dert verip derman aratmasın inşallah...

AMiN...AMiN...AMiN...

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
Canım ne güzel bir konu.Ben bunu nasıl geç gördüm.Çok anlamlı gerçekten de bazı ufak şeyleri dert ediyoruz ama bizden daha kötü durumda olanları düşünerek şükretmek gerek.Ellerine sağlık:gulcicek:

peri_kizi

Daimi Üye
Tepki
292
cnm cok guzeldi tsk ler... benimde dusunce bicimim budur, dertlendigimde sukretmem gereken cok sey oldugunun bilincine cabuk varir ve hemen sukrederim... dua ederkende once acil ihtiyaci olana ver, sonra bizlere ver yarabbim diye dua ederim hep, insanin fikri ne ise zikri odur derler ya... cok dogru ...
halimize binlerce kez sukurler olsun yarabbim...

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
Perikızı arkadaşım ne güzel düşünüyorsun.Elimizdeki değerlere şükretmek ve kanaatkar olmak daha fazlasını kazanmamıza sebep olur diye düşünüyorum ben de.Şükrettiğimiz de Rabbim de bize nimetlerini artırır.Bir de şöyle bir söz düymuştum konuyla belki de alakalı.,"insanlara teşekkür etmesini bilmeyen Allaha da şükredemez.".Ben de şükrediyorum senin gibi..

niha55

Daimi Üye
Tepki
1.156
hayatımızın her safhasında bunu yapmalız aslında şükretmeliyiz beterin beteri vardır derlerya o misal her zaman en kötüsünü düşünüp şükredilse her şeyin kıymetide okadar daha iyi bilinir en ufacık şeleri dert edinen insanlar vardırya hani ben onların yaptığına şımarıklık bencillik diyorum ve acıyorum aslında ellerindekilerin kıymetlerini bilmeyi öğrenememişler diye

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar