Bak adını güllere yazdım yaarim :gul:
Bacıcıgım benim nice nice saglıklı yaşlar diliyorum :ask:
Öpücüklerimi bol bol buradan yolluyorum.
Seni çok seviyorum iyiki varsın iyiki doğdun
nice güzel yıllara canım nk :ask: iyiki varsın seni seviyorum
Bacim bu konu seni tatmin etmiyorsa bunada bakabilirsin :gul:
nk83 2014 kutlaması nostalji!
bebelere bayıldım yaa zeka küpüymüşüm ozamanlar bak hele bak
bitanem benim iyiki varsın valla onca işin arasında yinede unutmayayım dedim bacıcıgımı
canımsın benim rabbim nice dogum günleri nasip etsin bize :sevindirikasli:
mutlu olmana cok sevindim![]()
bebeler cok şekerlerdi gerçekten tekrar sonsuz tesekkürlerimi yolluyorum büyümüşlerdir tabi hepsi artık
Ekli dosyayı görüntüle 29816
Canımmm @nk83 bitanem affına sıgınarak geçmi dogum gününü kutlarım rabbim nice sağlıklı yaşlar nasip etsin bitanemmm seni tanıdım günden bu güne kadar gerek birlikte ağladık gerek birlikte güldük kos koca 9 yılımız acısıyla tatlısıyla birlikte geçti seni tanıdıgıma okadar mutluyum okadar memenunumki inan bütün hepsini anlatmaya ne cümleler yeter neden kelimeler ama benim bacıcığım bitterini bilir ne kadar gönülden kalpten dileklerde bulunduğumu anlarRabbim daima yüzünü güldürsün bacım iyiki doğdun iyiki varsın iyiki tanıştık seni çok kocaman yanaklarından mıcırıyorum ve kocaman kokulu öpüyorum
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 29817
Ekli dosyayı görüntüle 29815
Canım benim balçiçeğimmm bizde seni çok sevdik çokta seviyoruzzz gönül isterki dip dibe olalım pastalar kekler çaylar kahveler hep birlikte yiyelim içelim gülelim eğlenelim buradan ancak bu kadar oluyor bacıcıgım napalım alıştıkEstağfurullah balcağızım hatırlaman yeter çok ama çok teşekkür ederim hep birlikte daha nice 9 seneler inşallah![]()
Bende sen başta olmak üzere bu sitede şu an olan ya da geçmiş senelerde olup şimdi olmayan tanıdığım herkesi iyi ki tanımışım iyi ki yolumuz bir şekilde kesişmiş diyorum. Herbiriniz ayrı ayrı gönlümde yer ettiniz çokça seviliyorsunuz. Güzel dileklerin içinde ekstradan teşekkür edeim hepimizin yüzü her daim gülsün inşallah çooook çooook çoook öpüyorum
Yanımdaymışsınız gibi hissediyorum samimiyet buradan bile geçiyor canımıniçi çok teşekkür ederim iyi ki varsınCanım benim balçiçeğimmm bizde seni çok sevdik çokta seviyoruzzz gönül isterki dip dibe olalım pastalar kekler çaylar kahveler hep birlikte yiyelim içelim gülelim eğlenelim buradan ancak bu kadar oluyor bacıcıgım napalım alıştıkdilerim yeni yaşın bir öncekilerden çok daha güzel geçer kuzumm öpüyorum
Çok teşekkür ederim Aşk Sancısıcanım benım doğum günün kutlu olsun
sevdıklerınle bir ömür güzel günler geçirmen dileğimle
iyi ki doğmuşşun iyiki tanımışız seni
İyiki doğdun nice yıllara