Nail Art ve Tırnak Süsleme Makinaları

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
Nail Art ve Tırnak Süsleme Makinaları

NAİL ART NEDİR?
Tırnakların üzerine istenilen desen
smilev.gif
fotoğraf ya da şekli saniyelerle basabilen Tırnak Süsleme makineleri girişimcilere yepyeni bir alan açıyor.
Özellikle gençlerin çok ilgisini çekecek girişimcilere de yeni fırsatlar yaratacak bir makine
smilev.gif
İstenilen desen
smilev.gif
şekil ya da fotoğrafı tırnak üzerine işliyor.
Kullanımı çok pratik. Bilgisayar kullanmasını bilen herkes tarafından kolaylıkla yarım günde öğrenilebiliyor.

Avrupa'da ortaya çıkan ve uzun sürelerde elle yapılan 'tırnak süsleme' adlı bir akımı saniyelere indiren bu makine
smilev.gif
şimdi hem güzellik sektörünün hem de girişimcinin hizmetinde.
CE ve FCC gibi uluslararası standartlara sahip ve Türkiye'ye ithali aşamasında TSE'den onayı da alınan makine bir sene garantili olarak satışa sunuluyor.Tırnak süsleme makinaları set halinde satılıyor.
Temel olarak bir bilgisayarınız olması halinde makineyle birlikte
smilev.gif
desen ve resimlerin basılmasını sağlayan yazıcı kartuş
smilev.gif
2 adet özel solisyon yağı
smilev.gif
250 adet şeffaf tırnak kenar bandı
smilev.gif
1 adet desen kataloğu
smilev.gif
ve gerekli yazılım veriliyor.

Kiralama ve Çalıştırma alanları:
Tırnak süsleme Makineleri için kullanım alanı da oldukça geniş. Özellikle kuaför - güzellik salonları
smilev.gif
takı mağazaları
smilev.gif
solarıum merkezleri
smilev.gif
büyük alışveriş merkezleri
smilev.gif
üniversite kampüsleri
smilev.gif
turistik bölgeler ve insan trafiğinin yoğun olduğu eğlence mekanları ilginin yoğun olacağı yerler olarak öneriliyor.
Tırnak süsleme Makinelerin'den kiralama usulü ilede kazanç elde etmek mümkün. Aldığınız makinenin içinde sayacı mevcut
smilev.gif
istediğiniz bir elemana cihazı bırakıp günler sonra bile uğrasanız kaç adet ne basılmış nezaman basılmış dökümanını alabilmektesiniz.
Kesinlikle bu dökümanlar üzerinde kurucu şifresi olmadan değişiklik yapılamamaktadır. Yurtdışından ithalatı yapılan makinaların çeşitli özelliklere sahip modelleri de mevcuttur.

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Kızlar ya bu aralar bende alıcam bakıyorum ama busetın fıyatı ne kadar pahalı ya...

Ustelık ıcındekı materyaller de oldukca profesyonel...

Ben daha uygun fıyatlısını ve daha kişisel kullanıma uygununu buldum.

Benımde olacak yakın:D Aslında ılk sıparısı verırken aklıma sen geldın Arış.Ama dar bı zamandı soramadım sana.Ama sadıye almıs:D

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Pisim TR'de pahalı bu setler,; aslında nette bulmuştum istersen sana vereyim adresini.

Sadiyeme ben oje sipariş ederken nail art setini de gördüm, öyle sipariş verdim:)

Artık Almanya'lara kadar gitti kokoşluğum ya ne diyeyim ben kendime :gul:

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Yok tatlım ben Almanyadakı fıyatını merak ettım.Bende Hollanda ya sparıs verdım ama daha fıyat bılmıyorum.:eller:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar