Nasıl bir ev sahibisiniz?

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.538
44A2F98ED04D286F59A9BA2B34C4.jpg

Nasıl bir ev sahibisiniz?

Evimiz özel yaşam alanımızdır. Oraya davet ettiğimiz insanlar da özel insanlar. Ancak onları ne kadar seversek sevelim yine de evimize girdiklerinde bazı detayları gözden kaçırmamaları gerekir. Peki siz nasıl bir ev sahibisiniz? Buyrun testimizi çözün ve evinize davet ettiğiniz insanlar sizi nasıl görüyor öğrenin.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.538
Result_14028.jpg

Rahat

Oldukça rahat bir ev sahibisiniz. İnsanlar gönül rahatlığıyla evinize gelebiliyor kendi evlerindeymiş gibi keyifle oturabiliyorlar. Ne evinizde ne de tavrılarınızda onları rahatsız edecek en ufak bir ayrıntınız yok. Siz nasıl rahat ediyorsanız onların da öyle rahat olmalarını fazlasıyla önemsizyorsunuz.

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
Rahat
Oldukça rahat bir ev sahibisiniz. İnsanlar gönül rahatlığıyla evinize gelebiliyor kendi evlerindeymiş gibi keyifle oturabiliyorlar. Ne evinizde ne de tavrılarınızda onları rahatsız edecek en ufak bir ayrıntınız yok. Siz nasıl rahat ediyorsanız onların da öyle rahat olmalarını fazlasıyla önemsizyorsunuz.

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
Rahat

Tepki
32
testin sonucunda daginik cikti "Dağınıklıkları toparlarım" :acep: seceneginden bunu cikarmis olabilir aslinda :acep:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Result_14030.jpg

Kuralcı
Çok kuralcısınız. İnsanları evinize davet ederken bu durumdan haberdar etmekten de çekinmiyorsunuz. Misafirlerinizi daha kapıdan içeri girdikleri andan itibaren sınırlamaya başlıyorsunuz. Herhangi birşeyinize dokunduklarında içten içe rahatsız oluyor, onu temizlemeden ya da düzeltmeden duramıyorsunuz. Başka türlü davranmaksa elinizden gelmiyor.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.538
LiLi doğru çıktımı ben pek öyle olduğunu sanmıyorum ama merak ettim :panter:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
LiLi doğru çıktımı ben pek öyle olduğunu sanmıyorum ama merak ettim :panter:

Yok bebeğim ya , ben son derece hoşgörülü bir ev sahibiyim bence , asla öyle dokunma etme demem gelen misafire ne olursa olsun , kırsın döksün yine de hiç tavır yapmam yani. Evde kurallarım vardır ama (genelde eşime uyguladığım yaptırımlar) :) kesinlikle misafirlere sınırlama getirip kural falan koymam.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.538
Yok bebeğim ya , ben son derece hoşgörülü bir ev sahibiyim bence , asla öyle dokunma etme demem gelen misafire ne olursa olsun , kırsın döksün yine de hiç tavır yapmam yani. Evde kurallarım vardır ama (genelde eşime uyguladığım yaptırımlar) :) kesinlikle misafirlere sınırlama getirip kural falan koymam.

Yanılmadığıma sevindim hiç öyle biri gibi değilsin çünkü bende mesela aman yastık düzgün dursun örtü yamulmasın falan şeklindeyim ama misafir eve girdimi hiç kural koymam yada arkasını toplayıp rahatsız eden biri değilimdir...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar