Nasıl bir evlilik yapacaksınız?

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.538
Test_4013.jpg

Nasıl bir evlilik yapacaksınız?

Evlilik herkesin hayatında uğrayabileceği duraklardan biri olarak sunuluyor bize. Ama gün geçtikçe boşanmaların sayısı da artıyor. Demek ki herkes bu durakta aradığını bulamıyor ve başka yolculuklara çıkıyor. Bu testi evlilik hakkında bir şaka olarak düşünün, ama yine de soruları biraz ciddiye alın. Evliliğin size ne sunabileceğini birlikte bulmaya çalışalım…

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.538
Mutlu

Siz kesinlikle mutlu bir evlilik yapacaksınız. Çünkü beklentileriniz çok yüksek değil. Küçük şeylerle de mutlu olabiliyorsunuz. Yalnızca evliliğin değil, herhangi bir ilişkinin size sunabileceği ufacık mutluluk anlarını bile sonsuzca değerlendirebiliyorsunuz. Aklınızda kötü şeyler kalmıyor. Size tek gereken, bunun farkına varabilecek bir eş. Eğer öyle birini bulabilirseniz hem kendinizi hem de eşinizi mutlu edebilecek cesarete sahipsiniz.

Neyse kurtardık :hihi:

htc_

Daimi Üye
Tepki
986
sorular karıştıı :ilknur: testi tamamlayamadım :sinifsinif:

IsheNuR

Daimi Üye
Tepki
1.116
işkence gibi bir testti bu ya saçma sorular wardı hiç beğenmedim sonuçda saçma çıktı zaten:cikolata::deli:
Kalabalık
Kalabalık ve bu yüzden bir miktar stresli bir evlilik yapacağa benziyorsunuz. Çünkü aileyi, pek çok insanın içinde olduğu geniş bir ev duygusuna sahip olmayı arzuluyorsunuz. Bu nedenle evliliğiniz iki kişilik yaşanmayacak. Muhtemelen çok çocuk yapacak, geniş aile bireylerini de ihmal etmemek için elinizden geleni ardınıza koymayacaksınız. Yorulacaksınız, ama işte bu tatlı yorgunlukla geçip gidecek hayat.

htc_

Daimi Üye
Tepki
986
işkence gibi bir testti bu ya saçma sorular wardı hiç beğenmedim sonuçda saçma çıktı zaten:cikolata::deli:
Kalabalık
Kalabalık ve bu yüzden bir miktar stresli bir evlilik yapacağa benziyorsunuz. Çünkü aileyi, pek çok insanın içinde olduğu geniş bir ev duygusuna sahip olmayı arzuluyorsunuz. Bu nedenle evliliğiniz iki kişilik yaşanmayacak. Muhtemelen çok çocuk yapacak, geniş aile bireylerini de ihmal etmemek için elinizden geleni ardınıza koymayacaksınız. Yorulacaksınız, ama işte bu tatlı yorgunlukla geçip gidecek hayat.

canım sorular pek sağlıklı değildi sanırım biraz üşütmüşler:dill: bu teste inanma :böö:

htc_

Daimi Üye
Tepki
986
tabi canım :huhuu: bnde eğlence amaçlı çözüyüm dedim ama sorunun teki bni çok güldürdü? kayımpederin kim olsun istersin diye bi soru? şıklar: angelina jolia ,victoria beckham fln çıkınca kapattım artık :1::cokkomik:

gizemlii

Daimi Üye
Tepki
290
Mutlu
Siz kesinlikle mutlu bir evlilik yapacaksınız. Çünkü beklentileriniz çok yüksek değil. Küçük şeylerle de mutlu olabiliyorsunuz. Yalnızca evliliğin değil, herhangi bir ilişkinin size sunabileceği ufacık mutluluk anlarını bile sonsuzca değerlendirebiliyorsunuz. Aklınızda kötü şeyler kalmıyor. Size tek gereken, bunun farkına varabilecek bir eş. Eğer öyle birini bulabilirseniz hem kendinizi hem de eşinizi mutlu edebilecek cesarete sahipsiniz.

baya uzun bir testmiş çöz çöz bitmedi yaw :cokkomik::cokkomik::cokkomik::kahkaha::kahkaha::kahkaha: tşkler tatlım paylaşımın için :)

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.710
Huzurlu
Hayattan huzur bekliyorsunuz. Huzurlu bir evlilik için herşeyi yapmaya hazırsınız. Örneğin maceracı kişiliğinizi bir miktar törpülemeye razı olabilirsiniz. Birine kendinizi emanet edecek güvenebilirsiniz. Size güvenen birini hayal kırıklığına uğratmamak için elinizden geleni de yaparsınız. Çünkü siz kocaman hayallerle yola çıkıp, büyük bir çöküntüyle karşılaşacak olanlardan değilsiniz. Sizin gibi huzuru arayan biriyle evlenmelisiniz.
Aşk,huzur, mutluluk hepsini buldum çok şükür -hmm-hmm
Teşekkürler canm :huhuu:

KraLiçe

Daimi Üye
Tepki
3.576
Huzurlu
Hayattan huzur bekliyorsunuz. Huzurlu bir evlilik için herşeyi yapmaya hazırsınız. Örneğin maceracı kişiliğinizi bir miktar törpülemeye razı olabilirsiniz. Birine kendinizi emanet edecek güvenebilirsiniz. Size güvenen birini hayal kırıklığına uğratmamak için elinizden geleni de yaparsınız. Çünkü siz kocaman hayallerle yola çıkıp, büyük bir çöküntüyle karşılaşacak olanlardan değilsiniz. Sizin gibi huzuru arayan biriyle evlenmelisiniz.

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Kalabalık

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar