Nasıl bir komşusunuz?

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Nasıl bir komşusunuz?

attachment.php

Komşu komşunun külüne muhtaçtır, deriz. Bununla da kalmaz, ev alma komşu al, diyerek komşunun önemini belirtiriz. Belki eski komşuluklar gibi sıkça komşularınızla görüşmüyor olabilirsiniz ancak insanlar birbirlerini görmeden bile iyi ya da kötü komşu olabilirler. Apartmanlarda yaşamanın kaçınılmaz sonucu komşulukları masaya yatıralım, sizin nasıl bir komşu olduğunuzu bulalım istedik.

Ekli dosyalar

• Test_4465.jpg
    Test_4465.jpg
    8,1 KB · Görüntüleme: 48

may71

Üye
Tepki
22
İyi komşuymuşum:)))
Siz herkesin arayıp da bulamadığı komşusunuz. Bizim apartmana da bekleriz. Şaka bir yana, gerçekten ortak yaşamın gereklerini yerine getiriyorsunuz. Geç bir saatte apartmana girdiğinizde sessiz olmaya, çöplerinizi belli saatlerde atmaya özen gösteriyor ve hatta ikramlarınızla komşularınızı sevindiriyorsunuz.
test sonucum :)))

may71

Üye
Tepki
22
Keşke herkes biraz dikkat etse,benim üst komşum vardı gerçi Allahtan taşındılar adam sabahları işe giderken merdivenlerden ikişer ,üçer basamak atlayıp iniyordu güm güm diye ses geliyordu ve iri yarı bişeydi ,biz gece bir yerden geldik mi aman ses çıkarmayalım diye parmaklarımızın ucunda çıkarız gerçekten , gecenin 1 inde falan mikser sesleri, horlama sesleri neler neler

OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Ben Almanya´da yasiyorum, burada 22:00´den sonra ses yapmak yasak.
Cocugun ayaksesine bile tahammül edemiyorlar. kaaac

OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Result_16670.jpg

İyi komşu
Siz herkesin arayıp da bulamadığı komşusunuz. Bizim apartmana da bekleriz. Şaka bir yana, gerçekten ortak yaşamın gereklerini yerine getiriyorsunuz. Geç bir saatte apartmana girdiğinizde sessiz olmaya, çöplerinizi belli saatlerde atmaya özen gösteriyor ve hatta ikramlarınızla komşularınızı sevindiriyorsunuz.

may71

Üye
Tepki
22
İlk iş olarak insanlar birbirlerine saygılı olacak ama nerde ,ben buraya taşındığımda karşı komşumla kaç kere kapıda denk geldik,aynı anda o kapısını ben kapımı kilitliyordum selam bile vermedi, bir kere bile bana hoşgeldin demedi,ki ben de kesinlikle suratsız bir insan değilim bizim eskiden biri yeni taşındımı annem çay demler bardakları falan koyar bisküvi,kurabiye , komşumuza verirdik..
Karşı komşum ,aşure yapmış birgün 4-5 komşuya verdi bana vermedi, ben onun aşuresine meraklı değilim ama ayıp yani ama ben ne yaptım ,,aşure yaptığımda çaldım kapısını verdim ,utansın diye ama pek utanmışa da benzemiyordu

OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Eskidenmis o komsuluklar, bizde alt komsumla selamlasmiyoruz ama diger komsularim cok iyi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar