Nasıl Bir Sevgilisiniz?

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Nasıl Bir Sevgilisiniz?

attachment.php

Sevgiline fedakar mı, uyumlu mu yoksa dünyanın merkezinde gibi mi davranıyorsun?

Ekli dosyalar

• test_30920101350201.jpg
    test_30920101350201.jpg
    8,2 KB · Görüntüleme: 70

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
Test Sonucu : Uyum Kraliçesi
Kimi daha çok kıskanmak gerekir bilemiyoruz; sizi mi yoksa şanslı erkek arkadaşınız mı? Erkek arkadaşınız, kendisinin de aynı şekilde davranmasının normal olduğunu biliyor. Biz olabilmenin yolu ben olabilmekten geçiyor. Ütopik sonuç: Dengeli ve sağlıklı bir ilişki..:kptmya:

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
Uyum Kraliçesi
Kimi daha çok kıskanmak gerekir bilemiyoruz; sizi mi yoksa şanslı erkek arkadaşınız mı? Erkek arkadaşınız, kendisinin de aynı şekilde davranmasının normal olduğunu biliyor. Biz olabilmenin yolu ben olabilmekten geçiyor. Ütopik sonuç: Dengeli ve sağlıklı bir ilişki...

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
ben dünyanın merkezi çıktım o milletle aramın olmadığını test bile anladı:kptmya:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
Kimi daha çok kıskanmak gerekir bilemiyoruz; sizi mi yoksa şanslı erkek arkadaşınız mı? Erkek arkadaşınız, kendisinin de aynı şekilde davranmasının normal olduğunu biliyor. Biz olabilmenin yolu ben olabilmekten geçiyor. Ütopik sonuç: Dengeli ve sağlıklı bir ilişki...

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Test Sonucu : Bayan Fedakar
Sıkıcı bir filmi beğenmiş gibi yapmak ya da onun rahatsız edici alışkanlıklarına katlanmak, orgazm taklidi yapmaktan çok da farklı değildir ve sonunda onu rahatsız edecektir. Erkekler kendi görüşleri olan kadınları daha çekici bulurlar. Teklif ettiği bir yere gitmek istemiyorsanız gitmeyin ve ona durumu güzelce anlatın. Sizi daha güçlü bulacaktır.

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Test Sonucu : Bayan Fedakar
Sıkıcı bir filmi beğenmiş gibi yapmak ya da onun rahatsız edici alışkanlıklarına katlanmak, orgazm taklidi yapmaktan çok da farklı değildir ve sonunda onu rahatsız edecektir. Erkekler kendi görüşleri olan kadınları daha çekici bulurlar. Teklif ettiği bir yere gitmek istemiyorsanız gitmeyin ve ona durumu güzelce anlatın. Sizi daha güçlü bulacaktır.

Yalan bu test :dertli:

OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317

R

Rosie

Misafir
Test Sonucu : Dünyanın Merkezi
Bu kadar dolu bir hayatınızın olması ve bu hayatı bağımsızca yaşamanız güzel ama siz işleri biraz abartıyorsunuz. Bir ilişkiniz varken rutininizin değişmesi normaldir. Haftada bir veya iki kez de olsa, geceyi onun planlamasına izin verin.

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
Test Sonucu : Dünyanın Merkezi
Bu kadar dolu bir hayatınızın olması ve bu hayatı bağımsızca yaşamanız güzel ama siz işleri biraz abartıyorsunuz. Bir ilişkiniz varken rutininizin değişmesi normaldir. Haftada bir veya iki kez de olsa, geceyi onun planlamasına izin verin.
:dill:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar