Nazik ve Dayanıksız Tırnaklar İçin Pratik Bakım Nasıl Yapılabilir?

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Piyasada satılan tırnak güçlendirici etkili kremleri kullanabileceğiniz gibi, evinizde her zaman bulunabilen bazı malzemelerden de tırnak bakımı için yararlanabilirsiniz:

- Sarmısak, tırnaklar için müthiş bir güçlendiricidir. Kokusu sizi fazla rahatsız etmiyorsa tırnaklarınızı sık sık sarmısakla ovun.

- Her akşam yatmadan önce tırnaklarınıza zeytinyağı ve limon suyu karışımıyla masaj yapmayı deneyebilirsiniz.

- 2 limonun kabuğunu biraz sirke içinde 8 gün beklettikten sonra günde 2 kere tırnaklarınıza sürün.

Ayrıca çok etkili bir başka yöntem ise 5 günlük bir bakım.Herhangi birözelliği olmayan herhangi bir tırnak cilası.

Yaklaşık yarım şişe tırnak cilasının içine şişeyi dolduracak kadar limon suyu ekleyin.Bunu 5 gun tırnaklarınıza her gun uygulayın.(Adet donemınız en uygun zamandır.Namaza mani olmaz)

5 gun ustuste surebılır yada hergun temızleyıp yenıleyebılırsınız.Ama mutlaka asetonunuz besleyıcı ozellıklere sahıp olmalı...

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Teşekkürler birtanem. Harika bilgiler :kayris:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
Süpersin kedim,yine döktürmüşsün beee-alkis

Asetonunuz besleyıcı ozellıklere sahıp olmalı...demişsin yaa aceba hangi asetonlar besleyici özelliği var,nasıl anlayabiliriz aceba:utandim:

OP
kedijik

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Süpersin kedim,yine döktürmüşsün beee-alkis

Asetonunuz besleyıcı ozellıklere sahıp olmalı...demişsin yaa aceba hangi asetonlar besleyici özelliği var,nasıl anlayabiliriz aceba:utandim:

Kullandıgın asıton mutlaka LASOLİNLİ olmasına dıkkat et canım.Sıradan asetonlar bı sure sonra tırnakları tahrıp edıyor.Ozellıkle sık kullanan bırıysen asetonu.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar