'Ne dinim kaldı, ne dinsizliğim'

kanimca

Aktif Üye
Tepki
185
Çocukları ile evindeki yılbaşı ağacının önünde çektirdiği fotoğrafları Twitter'da paylaşan ve bu yüzden ağır eleştirilere maruz kalan Gülben Ergen isyan etti.

Takipçilerine Twitter aracılığı ile yanıt veren Ergen, sayfasına "Evimde güle eğlene süsleyip, kırmızı toplar asıp, yanıp sönen ışıklar dolayıp eğlendiğimiz çam ağacı yüzünden ne dinim kaldı, ne dinsizliğim. Sembolleştirilen değerler gerçek insanları değiştirmez. Evimde süslediğim çam ağacını irdeleyip, dinimi sorgulayanlar asıl tehlike sizsiniz" notunu düştü.

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.403
Çocukları ile evindeki yılbaşı ağacının önünde çektirdiği fotoğrafları Twitter'da paylaşan ve bu yüzden ağır eleştirilere maruz kalan Gülben Ergen isyan etti.

Takipçilerine Twitter aracılığı ile yanıt veren Ergen, sayfasına "Evimde güle eğlene süsleyip, kırmızı toplar asıp, yanıp sönen ışıklar dolayıp eğlendiğimiz çam ağacı yüzünden ne dinim kaldı, ne dinsizliğim. Sembolleştirilen değerler gerçek insanları değiştirmez. Evimde süslediğim çam ağacını irdeleyip, dinimi sorgulayanlar asıl tehlike sizsiniz" notunu düştü.

O yorumları bende okudum,baya ağır yorumlar var evet..Eh resimleri paylaşan insan her türlü yoruma açık demektir ama kişiliğe saygı çerçevesinde tabiki.

zele

Daimi Üye
Tepki
273
insanlara ne ya, benanlamiyorum bizim insanlarimiz neden bu kadar anlayissiz
ne var cam agaci susleyip resim cektirmisse?

yilbasi'ni kutlamiyo muyuz? bu da gavur icadiii :)

bizim kulturumuzde yok, ama ne yapalim kuresellesme diye bisey var ister istemez etkileniyoruz yani

hem o gulben ergenin bilecegi is, herkes herseyi yapmakta ozgur, gidelim linc edelim o zaman gulben ergeni cam agaci susledi diye :) sacma ya

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Kimsenin inanışı kimseyi ilgilendirmemeli .
İsteyen çam ağacı süsler istemeyen süslemez , isteyen yılbaşı kutlar istemeyen kutlamaz.Başkalarına zarar vermediği sürece herkes istediğini yapmakta özgür olmalı diye düşünüyorum.
Gülben sizin kafa yapınıza , yaşantınıza ters bir yaşam sürüyorsa izlemezsiniz dinlemezsiniz , izletmezsiniz olur biter. Hakaret etme hakkını nerden buluyor bu insanlar merak içindeyim.

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
gülben ergen cam agaci süsleyip poz verip elestiri aldiysa
türkiyenin bir cok yerinde yilbasina özel bu süslemeler yapilmiyomu?
ben kendim karsiyim kizim cokk istemesine ragmen evimde istemiyorum
ama her koyun kendi bacagindan asilir
dininide kimse elestiremez bence

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Yeni yili kutluyorum ama cam agaci falan süslemek bana yanlis geliyor.
Buda benim düsüncem.
Haa süsleyene sen dinsizsinde asla demem, herkesin yüregindekini Allah bilir, bunu yargilamak bize düsmez.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar