Ne olur arkadaşlar dua edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

-sumeyye

Daimi Üye
Tepki
4.990
canım arkadaşımın eşi çok hasta beyin tümeri vardı kaç haftadır hastanede yatıyor emeliyat oldu ama bu seherde felç olmuş canım arkadaşım çok üzgün ve çok ağlıyor ne olursunuz arkadaşlar dualarınızı esirgemeyin
gittim gördüğümden beridir hep aklım arkadaşımda kaldı inşallah biran önce iyileşirde eskisi gibi yürür inşallah Allah Rızası için arkadaşlar ne olursunuz dua ediniz çok dualara ihtiyacımız var

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Canım çok üzüldüm:(

Allah yar ve yardımcıları olsun canım. Dualarım sizinle

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.403
Ahhh canım benim,bilirim bu felç hastalığının nasıl kötü bir şey olduğunu..
Benim babaannem 4 yıl boyunca felçli yaşamak zorunda kaldı.
Dilerim en kısa zamanda eski sağlığına kavşur.
Acil şifalar diliyorum

gülbin

Daimi Üye
Tepki
2.180
canım çok üzüldüm..rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah..çok zor bişey..allah yardımcıları olsun...

OP
-sumeyye

-sumeyye

Daimi Üye
Tepki
4.990
Hepinizden de Allah (cc) razı olsun ben o kadar üzüldümki anlatamam o benim canım arkadaşım çocukluğumuz beraber geçti hep onu düşünüyorum inşallah eşi biran önce sağlıkğına kavuşur şu an dilimden düşen en çok du bu Rabbim çocuklarına bağışlar inşallah hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim tüm hastalara duam inşallah

nazoeren

Daimi Üye
Tepki
2.261
Hepinizden de Allah (cc) razı olsun ben o kadar üzüldümki anlatamam o benim canım arkadaşım çocukluğumuz beraber geçti hep onu düşünüyorum inşallah eşi biran önce sağlıkğına kavuşur şu an dilimden düşen en çok du bu Rabbim çocuklarına bağışlar inşallah hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim tüm hastalara duam inşallah

canım benim.arkadaşın olduğuna göre eşi de gencecik zannediyorum.nasıl da arkadaşının derdini benimsemişsin.ne kadar da şanslı arkadaşın ki senin dostluğuna sahip.senin ve inşallah bizlerin de duasıyla çocukları babasız kalmaz.

OP
-sumeyye

-sumeyye

Daimi Üye
Tepki
4.990
canım benim.arkadaşın olduğuna göre eşi de gencecik zannediyorum.nasıl da arkadaşının derdini benimsemişsin.ne kadar da şanslı arkadaşın ki senin dostluğuna sahip.senin ve inşallah bizlerin de duasıyla çocukları babasız kalmaz.

canım gerçekten de birbirize yakın olmasakta arkadaşlığımız bir başkadır sımsıkı bir arkadaşlığa sahibiz ikimizde canım bu güzel dileklerin için Rabbim razı olsun inşallah çok teşekkür ederim

niha55

Daimi Üye
Tepki
1.156
Canım Allah yardımcısı olsun acil şifa versin bakanada yatanada çok zor babam 7 yıl yattı benimde.Allahım kolaylık sabır versin şifalar versin.

S

suna

Misafir
Allahım şifasını versın her kim darda ise bu kişiyede tez zamanda ii oldunu duyarız inş rabbim duamızı kabul et üzüldüm cnm

G

guzelcem

Misafir
RABBİM acil şifalar versin derti veren RABBİM dermanınıda verir, ALLAHIM çocuklarına bağışlasın kadıncağızada dayanma gücü ve iradesi versin YARADANIM. ALLAH YARDIMCILARI OLSUN....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar