Ne Sıklıkla Dışarda Yemek Yersiniz

ZERENCİK

Daimi Üye
Tepki
676
valla ben bazen yemek yapmak istemem zaten yorgun gıdıyorum eve o zaman bı telefon ederim kocişime canım yemek yapmak istemıyo derım hemen anlar zaten ayda 2 kere felan bıde özel günler var tabi o zamanlar kesin çıkarız

TATLI LADY

Yeni Üye
Tepki
5
Valla Ne Yalan Söyleyeyim Dışarıdayemek Yemek Bizim Için Lüks.kıyamıyom O Paraya.inanın Doymuyomda.adam ücreti Getirirken Sanki ölüm Fermanımı Getirio. Ondan Sona Oturup Hesap Ediom O Paraya Gider Dolabı Doldururdum Die.ama Zannetmeyin Pintinin Tekiyim.devir Hesap Devri. Ama özel Günlerde Yada çocukların Karne Dönemlerinde Hiç Acımam Gideriz.

purpel

Üye
Tepki
30
:dusun:bende hergün malesef:eek:lmaz:çalıştığım için oda yoksa ev yemeği gibisi varmı canım,arada evden getiriyorum işe, o şekilde kamufle oluyo izmir alsancak gbi biyere paramı dayanır:p

damlanur

Aktif Üye
Tepki
176
genelde ewde yemeği tercih ediyorum eşime kalsa hergün ewde kendi yaptığımı yemeği tercih ederim

dilruba

Aktif Üye
Tepki
184
Valla bizde bu ekonomik krizde yemeğe falan gidemiyoruz ... Ay sonunu zor getiriyoruz.. Ama paramız ve zamanımız olursa ayda bir falan götürür aşkım beni oyy hiç kıyamaz bana canım benim ya

suskun

Aktif Üye
Tepki
144
çok nadir çıkıyorum ben dışarda yemek yemeği kebap tarzı yağlı yiyecekleri sevmem bunun dışında kalanlarıda evimde tertemiz yapmayı tercih ederim :)

sadece lahmacun severim onunda mutfağına girebileceğim yerlerden yemek isterim küçük bir denetimden sonra afiyet olsuuun :)

böcegimm

Daimi Üye
Tepki
284
canım istedikçe....biz istanbulda yalnız olduğumuz için çok sıkılıyorum eşim de tabi,canımız istedikçe çıkarız

Tepki
37
Biz ayda 2 yada 3 kez yeriz ozel gunler haric o zaman kesinlikle gidilir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar