Necati Şaşmaz Albüm Yapmaya Karar Verdi

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
polat-yeni-imaj_640.jpg

Necati Şaşmaz Ataşehir'de yakın bir dostunun açtığı mekanda görüntülendi.

Kurtlar Vadisi dizisiyle şöhrete kavuşan ünlü oyuncu Necati Şaşmaz dün gece Ataşehirde yakın bir dostunun açtığı mekanda Star Tv süper Starlife ekibi tarafından görüntülendi.

Necati Şaşmaz müzikle uğraştığını ve birçok enstrümanı çalmaya çalıştığını dile getirdi. Kendi çapında besteleri olduğunu da söyleyen Şaşmaz ... Buradan büyük bestekarlara saygısızlık etmek istemem ama ufak tefek bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Albüm fikri henüz kafamda yok ama allah bilir ileride belki olur dedi.

htc_

Daimi Üye
Tepki
986
polat-yeni-imaj_640.jpg

Necati Şaşmaz Ataşehir'de yakın bir dostunun açtığı mekanda görüntülendi.

Kurtlar Vadisi dizisiyle şöhrete kavuşan ünlü oyuncu Necati Şaşmaz dün gece Ataşehirde yakın bir dostunun açtığı mekanda Star Tv süper Starlife ekibi tarafından görüntülendi.

Necati Şaşmaz müzikle uğraştığını ve birçok enstrümanı çalmaya çalıştığını dile getirdi. Kendi çapında besteleri olduğunu da söyleyen Şaşmaz ... Buradan büyük bestekarlara saygısızlık etmek istemem ama ufak tefek bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Albüm fikri henüz kafamda yok ama allah bilir ileride belki olur dedi.

Sen yapmaya çalış ncaticim, ama sadece çalış Lütfenn :huhuu:

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
anam o seslemi:deli:
ben bide yakindan taniyorum
hayal kirikligina ugramistim ilk duydugumda
tuanaya hamileydim tanistigimda
ve gülmemek icin zor tuttum kendimi
o rolde bi adamda böylesi ses diye :cokkomik:
bi sen eksiktin sesi ince kendisi agir agbey:cokkomik:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Baslik karar verdi ama adamin aciklamasi "Albüm fikri henüz kafamda yok ama allah bilir ileride belki olur dedi." :dertli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar