Neden bazı insanlar birilerine kırıldıkların da, yüzleşmek yerine susmayı seçerler?..

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
haklı oldugumda daha cok susar haksızken bıraz cazgırlık yaparım
ama yuzlesmekten kacmak en nefret ettıgım huy:kizdim:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ben de haksızken illa kandimi savunurum ama haklıysam ve karşımdakine çook sinirliysem ağzıma kilit vurulmuş patlamaya hazır bi bomba gibi beklerim yani bu özellik kişilikle alakalı bence ve çok zor keşke sinirliyken de konuşabilsem ama kitleniyorum işte bazıları da haksızken konuşmaz susar

civan arda

Daimi Üye
Tepki
261
ya yüzleşmek daha kötü bence sen öyle dedin ben böyle dedim iş başka boyutlara gidiyor onun için susmak en güzeli bence

p@g

Daimi Üye
Tepki
1.123
Olaylar büyüyüp karşıdakini kırmamak için olsa gerek.

aslı0909

Daimi Üye
Tepki
770
haklıda olsam haksızda olsam yüzleşmek isterim tabi değer verdiğim bir insansa karşımdaki değilsa önemsemem

R

Rosie

Misafir
ayy bana yüzleşme demeyin :dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::lala::lala::lala::lala::lala::lala::lala: ben yüzleşmem ya susarıım ya da ilişkimi bitiririm o kişiyle.konusacak bir şeyim kalmamıştır çünkü öyle bir huyum var

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.931
Bir kalbi kırdıktan sonra özür dilemek fayda sağlamaz.
Bil ki; 'Telafisi olmayan şeylerin, izahı gereksizdir.' (V.Hugo)

Bu yüzden olmasın sakın
icon9.gif
en azından benim için öyle :dertli:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
neden mi?

Aslında budurum kişiye göre değişir.

Susma nedeni belkide daha fazla kırmamak için belkide yüzleşmekten korkttuğu için nebilim belkide konuyu daha fazla uzatmamak için ...

Konu ne olursa olsun keşke insanlar kaçma yerine birbirleriyle konuşsa.Kafalarında soru işareti kalmayana kadar herşeyi karşısındakiyle paylaşsa.Yerine göre saygı çerçevesinde bağırsa çağırsa ama susmasa.

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
kişi hatalıysa yüzleşmekten kaçar yada artık durumun düzelmesine imkan yoksa.yüzleşmeyede pek gerek olmaz zaten

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.710
ben yüzleşmekten kaçmam ama susarım o konuşur bağırır bana ben herşeye tamam derim sonra gelip özür dileyen o olur :eek:ky::eek:ky:
bugün olduğu gibi :1::1:

meltemim

Daimi Üye
Tepki
295
ben yüzleşmekten kaçmam ama susarım o konuşur bağırır bana ben herşeye tamam derim sonra gelip özür dileyen o olur :eek:ky::eek:ky:
bugün olduğu gibi :1::1:

aynen canım bende sen gibi hiç birşey demem inadına susarım sonra anlar yaptığını etrafımda dönmeye konuşmaya çalışır en kolay yöntemii fatmaa bi çay demlede içelimmm derr

M

madesam

Misafir
“Suskunluğum asaletimdendir
Her lafa verilecek bir cevabım var.
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye.
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye?”

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.520
kişisine ve olaya göre değişir susmak
daha önce defalarca konuşup hiçbir çözüm elde edemeyeceğim bir kişi ve olaysa kronik bir durum susmak en iyisi:lala:
ama her olayda kendimi haklı görüp karşımdakiyle konuşmadan tavır almak bana göre değil

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar