Neden böyleyim

nur gümüş

Aktif Üye
Tepki
83
BEN İÇİNE KAPANIK ASOSYAL BİRİYİM.KENDİME ÖZ GÜVENİM SIFIR,EŞİM BU DURUMUMDA ÇOK ŞİKAYETÇİ İNSAN İÇİNE KARIŞ BİRAZ SOSYAL OL DER DURUR.İNSAN İÇİNE KARIŞSAM BİLE KENDİMİ İFADE EDEMİYORUM,KİLİTLENİP KALIYORUM.EN KÖTÜSÜ OĞLUMUN ÖĞRETMENİYLE BİLE KONUŞAMIYORUM BU DERECE YANİ.İNSANLARIN OLUMSUZ YÖNLERİNİ GÖRDÜĞÜM AN SİLİYORUM. KENDİMİ NASIL AŞABİLİRİM BİLMİYORUM.ÇOK KÖTÜ ÇOCUKLUKVE GENÇLİK DÖNEMİ YAŞADIM BEN BUNA BAĞLIYORUM .PSİKOLOĞADA GİTTİM AMA Bİ FAYDASINI GÖREMEDİM NE YAZIKKİ.SİZCE BEN NE YAPABİLİRİM NASIL AŞABİLİRİM.:dertli::dertli::dertli:

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.710
canm ben tam olarak anlamadım neden öğretmenle konuşamıyorsun çekiniyor musun
özgüven eksikliği çok zor birşey bilirim bende de var ve yenemiyorum ama kendine güven bak ne güzel bir oğlun güzel bir yuvan eşin var Rabbim san bütün güzellikleri vermiş canm

nazo

Yeni Üye
Tepki
6
Ben sizi cok iyi anliyorum, ama söyle anlatayim bu problemlerin hebsi bende var, belki daha fazlasi, birincisi Piskologunuzu degistirin eger mennun degilseniz. Sipor yapin, hep baskalarinnin dedikleri degil eger ilac aliyorsaniz düzenli olarak kullanin.Allah yardimciniz olsun.

HATUNKİŞİ

Aktif Üye
Tepki
169
Canım korkacak çekinecek ne var üstüne üstüne git zamanla aşarsın... bende çok sosyal değilimdir ama konuşurum derdimi anlatırım hergün dışarı çıkmam hergün insanlarla içiçe olmam yani gerekte duymam boşuna çene çal falan...zararlı insanları herkes hayatından siler bu gayet normal bende yaparım ...bence sen gayret edersen başarırsın...öğretmenden de çekinme yavaş yavaş alıştır kendini annesin sen...burada bu durumu paylaşmanda bir aşama katetmektir bence sen bunun üstesinden gelebilirsin...hergün birileriyle konuşmak beraber gezmek tozmak sosyallik demek değildir...kendin için ailen için yaptığın her aktivite bunlardan daha önemli ...üzülme..

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
canım çekincek bişey yok insanların içine karış...
eşin destek olsun..
sıkma kendini kendine güven
kendine arayışş bul kursa filan git arkadaş edin belki işe yarar sana karışmak gibi olmasında canım sana akıl vermek haddime değil:panter:

OP
N

nur gümüş

Aktif Üye
Tepki
83
Canım korkacak çekinecek ne var üstüne üstüne git zamanla aşarsın... bende çok sosyal değilimdir ama konuşurum derdimi anlatırım hergün dışarı çıkmam hergün insanlarla içiçe olmam yani gerekte duymam boşuna çene çal falan...zararlı insanları herkes hayatından siler bu gayet normal bende yaparım ...bence sen gayret edersen başarırsın...öğretmenden de çekinme yavaş yavaş alıştır kendini annesin sen...burada bu durumu paylaşmanda bir aşama katetmektir bence sen bunun üstesinden gelebilirsin...hergün birileriyle konuşmak beraber gezmek tozmak sosyallik demek değildir...kendin için ailen için yaptığın her aktivite bunlardan daha önemli ...üzülme..

ilginiz ve tavsiyeleriniz için hepinize teşekkür ederim.

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Canım sen annesin ve anne olman çocuk yetiştirmen zaten başlıbaşına bir sosyal olma durumudur.öğretmeniylede yalnızca çocuğunun durumunu soracaksın.evin işi çocuk kalan zamanında kitap okursun.Kitap okumanı tavsiye ederim insanı en güzel okuma geliştirir.çalışmıyorsan kurslara gidip bir hobi edin.Mutlaka seveceğin bir hobin olur ve kendiliğinden gelişir herşey.:panter:

OP
N

nur gümüş

Aktif Üye
Tepki
83
Canım sen annesin ve anne olman çocuk yetiştirmen zaten başlıbaşına bir sosyal olma durumudur.öğretmeniylede yalnızca çocuğunun durumunu soracaksın.evin işi çocuk kalan zamanında kitap okursun.Kitap okumanı tavsiye ederim insanı en güzel okuma geliştirir.çalışmıyorsan kurslara gidip bir hobi edin.Mutlaka seveceğin bir hobin olur ve kendiliğinden gelişir herşey.:panter:

zaten kitap okumayı seven bir insanım,evimde şahsıma ait kitaplığım var.evet kurs iyi fikir olabilir.teşekkür ederim.

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
Ben size nlp kurslarını öneririm gerçekten çok faydalı insanın kendine inanmasını sağlıyor neden böyleyim sorusu yerine ben değişebilirim cümlesini kurdurtuyor tabi tercih sizin eğer nlp ne diye soracak olursanız psikoloji bölümünde açıklamalı bir konu açtım bakabilirsiniz

https://www.hanimefendi.com/psikoloji/52762-nlp-nedir-ve-ne-ise-yarar.html

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar