Neden Hep Üzülen Kadınlar Olur?

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
çünkü erkekler kadınlar kadar herşeyi inceden inceye düşünemezler yada akıllarına gelmez herşeyi en ince ayrıntısına varana kadar kadın düşünür kadınlar daha hassastırlar genelleme yapmıyorum söylediklerim yanlış anlaşılmasın dayak yiyen kadınlar aldatılan kadınlar acı çeken kadınlarçocuk yetiştiren kadınlar bazan kadın hem dayak yicek hem ses çıkarmayacakses çıkardığı zaman daha fena olur kadınlar üzülmeye mahkum:alsana::alsana::alsana::alsana::alsana::alsana::alsana:

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
çünkü erkekler kadınlar kadar herşeyi inceden inceye düşünemezler yada akıllarına gelmez herşeyi en ince ayrıntısına varana kadar kadın düşünür kadınlar daha hassastırlar genelleme yapmıyorum söylediklerim yanlış anlaşılmasın dayak yiyen kadınlar aldatılan kadınlar acı çeken kadınlarçocuk yetiştiren kadınlar bazan kadın hem dayak yicek hem ses çıkarmayacakses çıkardığı zaman daha fena olur kadınlar üzülmeye mahkum:alsana::alsana::alsana::alsana::alsana::alsana::alsana:

yaşamış biri olarak size katılıyorum şilaçığım
biz kadınlar herşeyin kölesiyiz ev düşün ana babalarını düşün vs vs uzayıp gider
erkekler ise ne yaptın sen demekten başka bir sözleri yoktur
anlatmaya kalsam şimdik oooooooooooo sinir krizine girerim kesin
ses çıkardıkmı evet kötü oluyoruz susacaz ve ezilmeye mahkum olacaz
vallah kusura bakmasınlar ezdiremem kendimi
taştan doğmadım ben malesef
rabbim benide insan olarak yarattıysa herşeye hakkım var demektir
ne kadar susulursa o kadar üstüne geliniyor
ezdirmediğin zaman kendini
o kalkan el bile kalkamaz oluyor

G

guzelcem

Misafir
Biz kadınlar irkekler gibi düşünsek samimi söylüyorum üzülen irkekler olur. boşver demesini bilmek gerekir:alsana: ben umursamam bile bana ne o düşünsün derim o kadar:eek:

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
ha bu arada aldatılan kadınlar demişken kocasını aldatan kadın yokmudur evet tabiki var kocası aldatıyor diye aldatılmayı kendine yediremeyen misilleme yapan kadında var ama bu hoş birşey değil allah kimsenin başına vermesin aldatılmak çok zor bir olay insanın psikojisi resmen bozuluyor bu kadın olsun erkek olsun hiç farketmez:panter::panter::panter::panter::panter::panter::panter::panter:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Evet üzülen çoğunlukla kadınlar oluyor.İstisnalar vardır ama istisnalar kaideyi bozmaz.Heleki anne olduktan sonra kadın daha çok zorlanıyor.:ates:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
erkekler kadınlara göre daha bencil ve vurdumduymaz oluyor o yüzden kadınlar daha çok üzülüyor malesefff:alsana:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.920
Fazla beklenti olursa hüsranda kaçınılmaz olur bence:tıktık

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar