Nedir bu dilimden çektiğim

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
arkadaşlar beni çogunuz az çok tanır ben aklımdakini pat derim hep böyleydim 33 yaşıma geldim bundan sonrada küf tutmuş tulum değişmez derler o hesap değişmem

neyse geçende aile içinde bir konu oldu bende fikrimi açıkça dedim neyse o an kimseden ses yok hatta ablam doğru düşünmüşsün dedi ( konu bana kalsın ) neyse sonra anneme dert yanmış üzmüşüm onu bazı dediklerimi üzerine çekmiş neyse azcık annemide üzmüş annemde aldı karşısına beni 1 saat nasihat etti işte herkez sen gibi olmaz aynı düşünmez

eeee dedim o an bana yüzüme deseydiya dedim neyse anlıyacagınız canım sıkıldı amannnnnn hayat işte dedim ama olmadı içime oturdu ablamı aradım yinede annemin hatrına ablamı severim onun hatrına suçun olmasada özür diledim ama şuan ablama kırık azcık içim neyse paylaşayım istedim:sigara:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
evet belki çok hassas olduğu bi konudur o anda bişey diyememiştir kötü bi niyeti yoktur bende bazen aklıma ilk geleni pat die söylerim ama gerçekten çevredekileri kıabiliyor insan istemeden bazı hassas konularda akıl vermek yer,ne teselli vermek daha akıllıca olabilir

OP
kSo

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
arkadaşlar konu bizim hepimiz için aynı önemde bir konu şu kadar diyim bir arsamızın satışıyla ilgiliydi

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.922
Herkezde yapı aynı olmuyo kı.Sen pat dıye soyluyosun o çatt diye içine atıyor.Bende yasarım sık sık ama abladır gecer kırgınlıgı dert etme bebekım:cak:

OP
kSo

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
zaten o bensiz yapamaz ben onun neşesiyim ben yanındayken gülme krizine girer gacı ama işte menopozamı girecek ne tutmuş bir ucunu lafın üstüne çekmiş:sigara:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
kso cum valla yapı meselesi sonuçta alınmış olabilir sen de ona kızmamalısın die düşünüyorum tatlım unutun gitsinnnn

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.922
Yavrum bak sımdı dilden cektıgı kadar ınsanoglu hıcbıseyden cekmez.

Kemıgıde yok kı dönuyo herbıyana.

Ama ucuna gelenı dıyıverdınmı sen rahata erıyosun karsıdakı huzursuzluga.

Ya soylıyecen oyle kabul edıleceksın ya da susacaksın kendınle tezat olacaksın.

Zorrr hemde cok zorrrrrr:gozluk:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.341
Ya o sorun bendede var ksom,patavatsızın tekiyim,patıdanah söylerim ne geçiyosa aklımdan

nan bi fermuarmı çeksek şu ağzımıza:uzgun:

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.922
Nıye fermuarlıyacaksınız kı?Iyıdır herzaman acıksozlu olmak.Arada bas agrıtır ama olsun ben memnunum bu huyumdan :hihh:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.341
Yok ya ben hiç memnun değilim pisim,geçen gün karşı komşuyu haşladım

kızıma benim kzılar büyük,sen git dedi,kızım ağladı bende haşşladım bi güzel döndüm arkamı gittim

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.922
Eee tamam ısde haketmıs bebegım.Hakedene hakkettıgını soyleyeceksın.

Hıc unutmam daha 18 yasında felanım.Bı komsumuz vardı o zamanlar hıc sevmezdım onu.Hep benı elestırırdı.Kendı genclıgındekı gıbı olıyım ısterdı.

Bıgun suratım fena asık "Ne o kız benımle mı yattın gece ne bu surat" dedı.

Bende hee demek Mustafa abının suratı her sabah ondan bı karıs demısdım:gul:

Kımısı hakedıyo valla...

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.341
Ohaaa sözüm mecliste dışarı

o da kudurmuş heral

pisim daha önce de yaptı aynını sesimi çıkarmadım,dedim neyse yüzyüze bakıyoruz şurda

hani bi laf avrdır ya,bakacağın yüze s.,s..yüze bakma diye:D

O HESAP NEYSE oturuyoruz dışarda bunun kızlarla oynuyodu benim kızım nan yok ki mahallede çocuğuma arkadaş

sıkılıyo,bunların yanına gitti kızım

bu da tuttu onlar abla sen küçüksün git başkalarıyla oyna dedi,kızım ağlayarak bana geldi

ben patladım tabi

dedim utanmıyomusun küçücük çocuğu ağlatmaya,yaşından başından utan

dengesiz yüzüne demedim son kelimeyi tabi:kizdimama:

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.922
Son kelımeyıde dıyeydın keske.Benım kızımında yokdu hıc yasıtı yavrum balkon bebesı buyudu gıttı.Hala balkonlardan 12 yasna geldı ama oyun cagı gecmıs ole dıyo:besik:

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
aman boşverin ya ben söyliyemiyorumda sanki ne oluyor karşımdaki rahat ben kendi kendimi yiyorum ben kendi kendime üzülmüşüm kimene şimdiye kadar kimsenin yüzüne haklı olduğum konularda bile konuşamamışımdır aman kimse kırılmasın 10 kişi üzülcene 1 kişi üzülsün yani ben şimdide hastalık sahibi olduk öylede olmuyor böylede ama siz kardeşsiniz kırgınlık olmaz :dusun:

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.186
aile içinde konu ne olursa olsun kırgınlık olmaz bilakis abla kardeş arasında şu üç günlük dünyada heledünya malı için hiçmi hiç kalb kırmaya değmezbeni mazur gör ama bence hoşgörülü olmalısın birtanem:dusun::dusun::dusun::dusun::dusun::eek::eek::eek::eek:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar