Neye ihtiyacınız var?

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
Test_1813.jpg

İhtiyaçlar saymakla bitmez. Biz yalnızca birkaçını seçip onları sorduk. Elbette maddeler dünyasıyla ilgili değiller. Ama eminiz bunlar elinizin altında, başınızın üstünde olsa, ihtiyaç diye sayıp döktüğünüz bir sürü şeyin adını bile anmayacaksınız. Bakın bakalım neler varmış temel ihtiyaçlar listemizde… Bilimsel bir iddiamız yok, zaten bu testi yapmak için bilime ihtiyaç da yok…

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
Şaşırmaya
Bandista diye bir müzik grubu var. Sevilen şarkılarından birinin sözleri "Herkes herşeyleşiyor, herşey herkesleşiyor" diyor. Size de bu olmuş. Sıkılmaya başlamışsınız. Hep aynı insanlarla, aynı şeyleri yapıyorsunuz. Başlarına gelen felaketler de mutluluk vermesi beklenen hikayeler de şaşırtmıyor sizi. Yeniliğe, şaşırmaya, sürprizlere ihtiyacınız var. Bunun için de hem çevrenizi hem de olaylara bakışınızı değiştirmelisiniz:eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Kendinize

Result_6625.jpg

Sizin kendinize ihtiyacınız var. Başkalarının istediği şeyler olmaya koyulmuşsunuz yine. "Ben ne istiyorum" sorusunu sormayı ihmal etmeye başlamışsınız. Mutsuzluğunuzun sebebinin başarısızlık olduğunu zannediyorsunuz. Yanılıyorsunuz. İsteseniz zaten başarılı olurdunuz. Kendinizi dinleyin, ne istediğinizi bulunca, başarıyı da bulacaksınız…

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
Kendinize

Result_6625.jpg

Sizin kendinize ihtiyacınız var. Başkalarının istediği şeyler olmaya koyulmuşsunuz yine. "Ben ne istiyorum" sorusunu sormayı ihmal etmeye başlamışsınız. Mutsuzluğunuzun sebebinin başarısızlık olduğunu zannediyorsunuz. Yanılıyorsunuz. İsteseniz zaten başarılı olurdunuz. Kendinizi dinleyin, ne istediğinizi bulunca, başarıyı da bulacaksınız…

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
ayv8mc.jpg

Kendinize
Sizin kendinize ihtiyacınız var. Başkalarının istediği şeyler olmaya koyulmuşsunuz yine. "Ben ne istiyorum" sorusunu sormayı ihmal etmeye başlamışsınız. Mutsuzluğunuzun sebebinin başarısızlık olduğunu zannediyorsunuz. Yanılıyorsunuz. İsteseniz zaten başarılı olurdunuz. Kendinizi dinleyin, ne istediğinizi bulunca, başarıyı da bulacaksınız… :ayna:

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
Result_6627.jpg

Güvende hissetmeye

Yakınlarda ciddi bir kazık yemişsiniz sanki. İnsanlara ve kendinize olan güveninizi yitirmişsiniz. Ürkerek bakıyorsunuz etrafa… Kuzum herkes aynı değil ki. Bir kez yanıldınız tamam. Belki daha önce de yanılmışsınızdır. Olur böyle şeyler. Sizi "insanlara güvenmemek lazım" dediğinize pişman edecek birisi de çıkar elbet karşınıza. Ama önce kendinize ve yargılarınıza güvenin. Korkunun ecele faydası yok. İnsanlar sizi yanıltsalar da siz kendinizi yanıltmayın…

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
Result_6626.jpg

Şaşırmaya
Bandista diye bir müzik grubu var. Sevilen şarkılarından birinin sözleri "Herkes herşeyleşiyor, herşey herkesleşiyor" diyor. Size de bu olmuş. Sıkılmaya başlamışsınız. Hep aynı insanlarla, aynı şeyleri yapıyorsunuz. Başlarına gelen felaketler de mutluluk vermesi beklenen hikayeler de şaşırtmıyor sizi. Yeniliğe, şaşırmaya, sürprizlere ihtiyacınız var. Bunun için de hem çevrenizi hem de olaylara bakışınızı değiştirmelisiniz :ayna:

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
Kendinize

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar