Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tan Sağtürk'ün kızlarına koyduğu isim Arina... Anlamı da barış... Eşim ilk duyduğu zaman kızımız olursa koyalım demişti; ama şimdi vazgeçti Ben de o sevdayla seçtim bu nicki-ayse
-hmmben dogumda kizimla ilk göz göze geldigimde inci tanesi gibi demistim -hmm
-hmmordanda kaldi inci tanem derim tuanama
nik ararkende ilk aklima gelen bu oldu
-hmm-hmm-hmm
Bitter_im bilmem ben bitter cikolata delisiyim aklıma ilk bu gelmişti ve cok hosuma gitti
arkadaslarımda hep bito diyolar -hmm
yada nutella vardı eskiden nuti derler cok hosuma gidiyo -hmm
pikniğe gitmiştik yiyeceleri getiren arkadaşlar gecikti bende çok acıkmıştım gırgırına
-komandolar gibi yiyecek bulalım dedim .eşim,
-hadi dişikomandom bul birkaç böcek kurbağa da yiğelim dedi
ordan kalma
-
aslında çok neşeli ve konuşkan bir yapım vardır çaresiz kaldığım birgün anlattıklarımın vede isteklerimin hiç önemi olmadığını farkettim :aglayan:artık susma zamanıydı kaderime küstüm ve ogün ilk defa bir siteye suskun nikiyle kayıt yaptım ogün bu gündür suskun 'u kullanıyorum
Hanımefendi sakinleri, haydi hepimiz buraya kullandığımız rumuzun ne anlama geldiğini yazalım... Hem eğlenelim hem de genel kültür olur, ne dersiniz
İlk olarak ben başlıyorum. Eileithhyia, eski Yunan mitolojisinde doğum esnasında kadına yardım ettiğine inanılan tanrıçanın ismidir... Sıra sizde :sirin:
topigin hayirli olsun canim,,,
e--buyuk kizimin adinin bas harfi
l--kucuk kizimin adinin bas harfi
i--oglumun adinin bas harfi
s--benim adimin bas harfi