Nihat: 'Biz' diyorum çünkü Allah da kendine 'biz' diyor

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
"Niye kendinizden 'biz' diye bahsediyorsunuz?" sorusuna "Allah da kendinden 'biz' diye bahsediyor" diye cevap verdi.

Okan Bayülgen'in, TV8'deki 'Kral Çıplak' adlı programının konukları son günlerin iki popüler ismi Nihat Doğan ve Doğuş oldu. Programa önce Nihat Doğan çıktı. Doğan, kendine has söylemleriyle programa damga vurdu. İzleyicilerin de konuk olup soru sorduğu programda, bir izleyicinin "Niye kendinizden 'biz' diye bahsediyorsunuz?" sorusuna "Allah da kendinden 'biz' diye bahsediyor" diye cevap verdi.

Kendini eleştirenlere "Davulun gürültüsü içinin boşluğundandır. Sevgili Okan sıfır birden büyük olabilir mi" diyen Doğan, Twitter'daki hesabından ilk tivitini de programda attı: "İtler istiyor diye atlar ölmez".

Lucescu'nun Galatasaray'ın başındayken söylediği "Atlar istedi diye köpekler ölmez" adlı Rumen atasözünü yazan Doğan'ın ikinci tiviti de şu oldu: "Konuşan bir çoban susan bir alimden çok daha hayırlıdır, ahlaklıdır."

Haberturk
Nihat: 'Biz' diyorum çünkü Allah da kendine 'biz' diyor

Haberturk

GamzeLi

Aktif Üye
Tepki
94
Offf bu adam hiç mi utanma sıkılma yok. Survivorin kıralığıyım dedi ikinci oldu oturdu aşağıya.Şimdide bu Yaratının biz diyerek hitap etmesinin sebebi Ben demek daha bencil daha büyük gösterdiği için Biz demeyi tercih etmiştir Kuranı Kerimde.

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Tövbe yarabbim bu deli kendini Allah la birmi tutmuş hiç sevmiyorum bu adamı ekranda gördüğüm anda bile sinirlerimi hoplatmaya yetiyor:zopa::zopa::zopa:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar