Nikah memuru şoka girdi

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Nikah memuru şoka girdi

Kral TV'den kovulduktan sonra VJ Bülent Çarıkçı, turizmci Tülay Çarıkçı ile olan ve 1 yıl süren evliliğinin tüm ayrıntılarını '2. Sayfa'ya anlattı

attachment.php

Bülent Çarıkçı "Karı-koca olmak fikri bana çok itici ve kötü geliyordu. Biz 2 iyi arkadaştık. Evdeki ufak-tefek tartışmalarımızın dışında her şey iyi gidiyordu. Örneğin Tülay ile aynı yatakta yatarken sıkılıyordum. Çünkü yalnız uyumaya alışmışım. Tülay istediği için evlendim, eski çevremden, hayat tarzımdan koptum. Evlenerek büyük fedekarlık yaptım. Düşünsenize evlilik ve VJ Bülent. Ama ne zaman ki çocuk baskısı başladı. 'Aaaa yeter artık' dedim" dedi. VJ Bülent "Tülay Hanım'ın annesi sizi damat olarak görünce ilk tepkisi ne oldu?" sorusunu da şöyle cevapladı: "Yazgülü annem beni çok severdi, tüm gün evde oturup sohbet edip yemekler yerdik. En büyük şoku kayınvalidem değil de, nikah memuru yaşadı. Nikahın kıyılacağı gün çekimden geldiğim için yüzüm makyajlı, kıyafetim süslü-püslüydü. Tülay ise makyajsız ve sadeydi. Nikah memuru şoka girdi. Nikahı kıydıktan sonra 'Gelini öpebilirsiniz?' deyince içim bir tuhaf oldu. Bu prosüdürlere uymak hiç bana göre değil, çok antipatik. İnadına öpmedim! Sonra yanağına öpücük kondurdum. Karı-kocalık fikri beni boğuyordu, bana göre değilmiş." dedi.

Haber Türk

Ekli dosyalar

• 640535_detay.jpg
    640535_detay.jpg
    22,6 KB · Görüntüleme: 95
N

NilayG

Misafir
ben evlendiğini bilmiyordum.Garip.iki iyi arkadaş olmuşlardır :kahkaha:

denizkızı

Daimi Üye
Tepki
1.899
adamın gay olduğunu biliyordum evli olduğunu da geçen bir tv programında duymuştum önce ben de şaşırdım ama anlattıklarını dinledikten sonra şaşkınlığım gitti.-rgulu

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar