Nil Karaibrahimgil Röportajı..

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.065
Puan
113
Konum
.....

REKLAMCI SERDAR ERENER İLE GEÇTİĞİMİZ OCAK AYINDA NİL NEHRİ ÜZERİNDE EVLENEN NİL KARAİBRAHİMGİL, ELELE DERGİSİNDEKİ RÖPORTAJINDA ‘MUTLAKA YAPILACAKLAR’ LİSTESİNİ AÇIKLADI: “ÇOCUK DOĞUR, TOKYO’YA GİT, O ŞARKIYI YAZ.”
NİL Karaibrahimgil, 10 yıldır ilişki yaşadığı reklamcı Serdar Erener ile geçtiğimiz ocak ayında Mısır’da evlenmişti. Kahire Büyükelçiliği’nde başlayıp Nil Nehri üzerinde devam eden tören, uzun süre konuşuldu.

Elle dergisinin nisan sayısına röportaj veren Karaibrahimgil, “Bir yanım hep ‘Nile Adventurer’ gemisinde seyirde olacak. Arada içimdeki kamera oraya geçiyor. Nil üstünde bıraktım ben bir parçamı” dedi. “Hayatınız boyunca yapılacaklar listenizden birkaç madde söyler misiniz?” sorusuna “Çocuk doğur, Tokyo’ya git, o şarkıyı yaz” yanıtını veren şarkıcı, aşklarını taze tutmak isteyen hayranlarına da öneriler verdi: “Karşınızdakini değiştirmeye çalışmayın. Hep ilk neyinizden etkilendiyse onu taze tutun, yeşilliğe su serpen manavlar gibi.”

Kostümlerinden sergi açacak

Nil Karaibrahimgil, Elle’deki röportajında ayrıca dikkat çekici sahne kostümlerinden sergi açmayı planladığını söyledi: “Ne giydiğimi, özellikle de sahnede, önemsiyorum. Çünkü müziğimi tamamlıyor. Giydiğim şey de, insanlara kendimle ilgili ipucu verebilmem için bir fırsat. Hâlâ deliler gibi gezip, benim için yapılmış olduğunu düşündüğüm şeyleri topluyorum. Bir gün bir sergi açacağım onlardan, çünkü gerçekten bazıları sanat eseri gibi.”
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst