Nina Dobrev Obama İçin Soyundu!

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.221
Ünlü oyuncu Nina Dobrev, Obama'nın başlattığı ve bir hafta önce hayata geçen sağlık reformunu desteklemek için soyundu!

fft2mm3610671.jpg

ABD’de hayata geçen sağlık reformu Obamacare için ünlülerden destek gelmeye devam ediyor. Son olarak 'Vampire Diaries' dizisinin başrol oyuncusu Nina Dobrev de destek takımına katıldı.

Ünlü oyuncu, üzerinde kampanyanın sloganı olan 'Getcovered' yazılı bir kağıt tutarak çıplak poz verdi. 24 yaşındaki Dobrev, Instagram’da paylaştığı fotoğrafın altına “ Kanadalıyım ve orada hepimizin sağlık sigortası var. Eğer sigortanız yoksa seçeneklerinizi öğrenin. Sigortanız yoksa çıplaksınız” mesajını ekledi.

Lady Gaga, Julianne Moore, Sarah Silverman, John Legend ve Lady Gaga da Obamacare’e destek veren ünlü isimler arasında. Ünlüler daha uygun sağlık sigortası seçenekleri sunan Obamacare’i tanıtmak için sosyal medya üzerinden bilinçlendirme kampanyası yürütüyor.

OBAMACARE NEDİR?

Sağlık reformu sayesinde ABD’de sağlık sigortası olmayan 50 milyon kişinin sigortalanması bekleniyor. Planla birlikte 2.7 milyonu genç olmakla birlikte 32 milyon kişinin sigorta kapsamına alınması amaçlanıyor. Sigorta şirketlerinin sigortalamadığı kişilere devlet desteği planlanıyor.

Kaynak; Posta!
@nk83 :nazo:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.931
Beni ne etiketliyorsun ben mi soyundum :ko Nina'm hiç değilse hayırlı bir işe soyunmuş :D

Kaynağın nerde kız :mad:

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.221
:ko:ko senin hatunun yolu yol degil galiba diye şey ettim
kız kaynaagı ne edecen haber ajansınımı bombalıcan

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.931
Nina'ma çamur atma kız kampanya dikkat çeksin diye çoğunluğa uymuş hem Nina değilde İan olsaydı "Aferin oğlana ne hayırsever maşallah :durbun:" der ekrana yapışırdın

Kaynağı emeğe saygı olduğu için eklemen gerek kızım ne bombalaması canlı ihbarbaz

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.221
:ko:ko hahaha yapışırdım tabi ian olsaydı -alkis
:D hayır severdir belkide :hihi:
ibarbaz mı
temem ekledim kaynak :D bende bascan sandım

OP