Arkadaşlar nişanda kıza takı takıldığını biliyorum ama erkek için kimileri takılır kimileri takılmaz diyor..siz bu konu hakkında ne biliyorsunuz?? evli arkadaşlar siz nişanda takı taktıysanız ne taktınız..şimdiden teşekkürler herkesee..:teytey:
Evimizde Aile arasında oldu Nişanım eşime de hiçbirşey takmadık ne takıcaz geline takılır damada takılmaz bizde öyle bir adet yok geline önem verilir bizde Düğünde de saat takılır damada yada ne arzu ederse :zuzu:
Damada takı düğünde takılır benim bildiğim.saat,altın,para olur .Nişanda takılmaz hatta ben kıza bile nişanda takı takılmasına karşıyım.Yalnız alyans olmalı takılan.
yok ablacım yaa nişanda kıza takılsın.. zaten onun amacı çeyizine destek olması..tabi nişanda bilezik takarlarsa onu bozdurmak ayıp olmaz mı o tartışılır..ama damada takılması bana da garip geliyor o yüzden sormak istedim sizlere..:lilav:
evet Ayser ablaya katılıyorum Nişanda Kıza takı takılmasına bende karşıyım gereksiz Alyans yeter Çünkü zaten Eşim Pırlantamı takmıştı Nişan dan Önce evlilik teklifnde bulunduğu Gece o yüzden benim ailem ona düğünde Taktı Kayın valdem de Kendi Arzu etmiş istemiş Nişan gecemde Altın bir Bileklik Taktı bana ama takmasada Olurdu Sağolsun onun nezaketiydi ben beklimiyordum gerek yok dediğim gibi eşim zaten fazlasıyla yapıyor..
Umel tabiki soracaksın burda fikirler paylaşılıyor ben bile oğlan evlendirdiğim halde şimdi kızımda bocalıyorum.bende bohça yapmak istiyorum mesela ne zaman vereceğim nasıl vereceğim diye düşünüyorum.
Bende damada saat takılır diye biliyorum...
Ben nişanda gelinime bilezik takmıştım.ayrıca gelin için alınacak elbise ayakkabı terlik çamaşır gibi ne varsa nişanda almıştım.
düğününde de sabahlık ve havlu takımı bornoz aldım.
Ben çok hevesli idim kınaya onun için kına için ne varsa aldım.
Hayır hatta takımını bile aldırmadı düğünde alındı damatlık.
Damada nişanda takı takmasanda olur bide buna takılma umel.
Bunlar teferruat gönüller kırılmasın.:
5. bir yerde :dill::dill::dill:canım nişanda saat takılırsa düğünde ne takılacak damada??
canım nişanda saat takılırsa düğünde ne takılacak damada??