Nişanda havaya ateş 8 kişiyi yaraladı...

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
Nişanda havaya ateş 8 kişiyi yaraladı...

Fethiye'de nişana katılanların pompalı tüfekle havaya ateş etmesi sonucu sekiz kişi saçmalarla yaralandı

552671_detay.jpg

Muğla'nın Fethiye ilçesi Karaçulha beldesinde nişana katılan kalabalığın üzerine pompalı tüfekle ateş açılması sonucu 8 kişi yaralandı.
Dün akşam Karaçulha beldesinde bulunan Karaçulha İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen nişanda, katılanların üzerine okulun bahçe duvarından pompalı tüfekle ateş açıldı.
Açılan ateş sonucu Nasuh Boyacı, Adil Kılçar, Muhammed Kuşgöz, Erkan Kurucu, Güray Canavarcı, Erhan Hancı, Gülgün Işıklı ve Ümmüsün Işıklı çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla ve özel araçlarla Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda M.E. adlı kişinin peşine düşen polis, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
Olayın ardından Fethiye Devlet Hastanesi'ne gelerek bilgi alan eski Karaçulha Belediye Başkanı ve AK Parti Muğla İl Başkan Yardımcısı Turhan Kovancı, "Ben de düğündeydim. Ayrılmamdan beş dakika sonra haberi duydum. Hemen düğün yerine gittim, çoluk çocuk herkesin üzerine rastgele ateş açılmış. Neyse ki durumu ciddi olan kimse yok" dedi.
Hastanede tedavi altına alınan yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
bayramda annemlerde bi akrabanın nişanına gitii kızın köyünde de adetmiş böyle silah atılırmış millet pompalıları çıkarmış olaylar çıkmış annemler isyan etmiş siz napıyosunuz birine bişey olacak die bi de saygısızlar ki siz kim oluyosunuz filan yumruk yumruğa kavga çıkmış şaka gibi.....güzel geçmesi gereken bigünü neden böyle berbat etmeye çabalarlar anlamıyrum

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
demek ki uzuyor fındığım silahta değil ha pompalı tüfekler atıyolarmış....

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Yasak değilmi nasıl yapıyorlar yaralanma değil ölüm de olabiliyor

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
orda bir sürü kadin coculk cocuk oluoyr bu kadarda sorumsuz olmamalari lazim:alsana:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar