Melek gibiyim aslında .. Sadece kanatlarım kırıldığında süpürgeme biniyorum hepsi bu
"Seninle ben bir çaydanlık gibiyiz.. Ben üst kısmıyım, Sen alt kısmı..Aramızda şöyle bir fark var; Ben sensiz de demlenirim ama sen bensiz ancak su kaynatırsın.."
'' Makyajına ve yüzündeki boyalarına güvenme. Yollar da güzeldir ama altından kanalizasyon geçer."
Hakkımı aradım meşgul çıktı.
Bitkisel hayata girdim, maksat yeşillik olsun
Ona kalbimi verdim saklasın diye salak buzdolabına koymuş kokmasın diye.
Ilk seferde kazamazsan, suçu amirlerine at, ikinci seferde kazamazsan hile yap, üçüncü seferde kazanamazsan vazgeç, salakligin alemi yok.
Attığın kazıkları bir bir saklıyorum ki günün birinde dönüp geldiğinde oturtacağım yerin olsun.
Kimse pahalıdan satmasın kendini,biz biliriz herkesin indirim günlerini..
Hayatın iki ucundan tutarız aynı lades gibi ama sen hiç kazanamazsın çünkü hep aklımdasın
Külkedisi ne yapsın, kendisini ancak ayak numarasından tanıyabilen bir salağı.
Uyku probleminiz varsa; Bir sevgili bulun, o sizi ayakta uyutsun.
Marquez
Sıkılmaktan sıkıldım
Sakın bir erkekten değişmesini beklemeyin. Çünkü kütük tersten okuyunca yine kütük'tür...
Aslında beyaz atlı prens falan yoktur; Votkayı fazla kaçırmış kadın vardır...
Virüsünü söylemeyen anti virüsünü bulamaz.
Biliyormusun Sen Yüzme Bilmesen ve Denize Girsen Bile Batmazsın Çünkü Tipin Kayık
Bilmemek Ayıp Değil, Önemli olan çaktırmamaktır..
Ayakkabinin kalleşi, ayagi arkadan vurur!
Temel, Fransa'ya gitmis. Tabelada Fransa yaziyomus!! Oda "AAA! Burayi da mi Sabanci aldi?" demis!
Sahiplenmeyeceksen Rahatsızda Etmeyeceksin , Ya Var Olacaksın Ya da Kaybolacaksın...
Hayat işte...uykun gelsin diye hayaline giren koyunları,uykun kaçsın diye hayatına giren öküzleri sayarsın.
Salak ! Hala kalkmış soranlara 'ben ayrıldım' dersin diyor .
Öldürdüğü yetmiyor ya , bir de intihar süsü vermeye çalışıyor..
seni bi ömür boyu seveceğim derken hangi hayvandın sevgilim??
-kelebek mi?
Hayat seni güldürmüyorsa, espriyi anlamadın demektir.
-Peynir ekmek yersen, gariban olursun. Ama peyniri ekmeğin üzerine koyup, kürdan geçirirsen sosyete olursun.
"Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar... Ben kalbimden öküz çıkardım..."
Hayat bizi 4 işlemle Sınar ; Gerçeklerle Çarpar,Ayrılıklarla böler , İnsanlıktan Çıkarır Ve sonunda Topla Kendini Der ..
"Seninle ben bir çaydanlık gibiyiz.. Ben üst kısmıyım, Sen alt kısmı..Aramızda şöyle bir fark var; Ben sensiz de demlenirim ama sen bensiz ancak su kaynatırsın.."
'' Makyajına ve yüzündeki boyalarına güvenme. Yollar da güzeldir ama altından kanalizasyon geçer."
Hakkımı aradım meşgul çıktı.
Bitkisel hayata girdim, maksat yeşillik olsun
Ona kalbimi verdim saklasın diye salak buzdolabına koymuş kokmasın diye.
Ilk seferde kazamazsan, suçu amirlerine at, ikinci seferde kazamazsan hile yap, üçüncü seferde kazanamazsan vazgeç, salakligin alemi yok.
Attığın kazıkları bir bir saklıyorum ki günün birinde dönüp geldiğinde oturtacağım yerin olsun.
Kimse pahalıdan satmasın kendini,biz biliriz herkesin indirim günlerini..
Hayatın iki ucundan tutarız aynı lades gibi ama sen hiç kazanamazsın çünkü hep aklımdasın
Külkedisi ne yapsın, kendisini ancak ayak numarasından tanıyabilen bir salağı.
Uyku probleminiz varsa; Bir sevgili bulun, o sizi ayakta uyutsun.
Marquez
Sıkılmaktan sıkıldım
Sakın bir erkekten değişmesini beklemeyin. Çünkü kütük tersten okuyunca yine kütük'tür...
Aslında beyaz atlı prens falan yoktur; Votkayı fazla kaçırmış kadın vardır...
Virüsünü söylemeyen anti virüsünü bulamaz.
Biliyormusun Sen Yüzme Bilmesen ve Denize Girsen Bile Batmazsın Çünkü Tipin Kayık
Bilmemek Ayıp Değil, Önemli olan çaktırmamaktır..
Ayakkabinin kalleşi, ayagi arkadan vurur!
Temel, Fransa'ya gitmis. Tabelada Fransa yaziyomus!! Oda "AAA! Burayi da mi Sabanci aldi?" demis!
Sahiplenmeyeceksen Rahatsızda Etmeyeceksin , Ya Var Olacaksın Ya da Kaybolacaksın...
Hayat işte...uykun gelsin diye hayaline giren koyunları,uykun kaçsın diye hayatına giren öküzleri sayarsın.
Salak ! Hala kalkmış soranlara 'ben ayrıldım' dersin diyor .
Öldürdüğü yetmiyor ya , bir de intihar süsü vermeye çalışıyor..
seni bi ömür boyu seveceğim derken hangi hayvandın sevgilim??
-kelebek mi?
Hayat seni güldürmüyorsa, espriyi anlamadın demektir.
-Peynir ekmek yersen, gariban olursun. Ama peyniri ekmeğin üzerine koyup, kürdan geçirirsen sosyete olursun.
"Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar... Ben kalbimden öküz çıkardım..."
Hayat bizi 4 işlemle Sınar ; Gerçeklerle Çarpar,Ayrılıklarla böler , İnsanlıktan Çıkarır Ve sonunda Topla Kendini Der ..