Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Pakistan doğumlu Teksaslı bir anne, iki çocuğunu otistik oldukları ve ‘normal çocuklar’ istediği gerekçesiyle boğmakla suçlanıyor.
Beş yaşındaki oğlu Zain Akhter ve iki yaşındaki kızı Faryaal Akhter’i bir gün arayla öldüren annenin çocuklara saldırdıktan sonra acil servisi arayıp, “Onları öldürdüm, ikisini de öldürdüm. Hiçbir şey yapmıyorlar. Sadece morardılar ve nefes almıyorlar, kalpleri atmıyor” dedi. Akhter, çocukların hareketsiz bir şekilde yattıklarını söyledi.
Kendisini Saiqa Akhter olarak tanıtan kadının, çocukları temizlik malzemeleriyle zehirlemeye çalıştığı ancak çocuklar içmeyince boyunlarına geçirdiği telle boğduğu açıklandı. Kadının çocukları öldürme nedeni olaraksa “İkisi de normal değildi, ikisi de otistikti. Çocuklarımın böyle olmasını istemiyorum, normal çocuklar istiyorum” dediği belirtildi.
Akhter’ın idam ya da ömür boyu hapis cezası alması bekleniyor. Akhter’in amcası Wasimul Hak ise yeğeninin Irving’te yeni bir eve geçtiğinden beri depresonda olduğunu söyledi. Hak, Zain Akhter’in otistik olduğunu ve konuşma zorluğu çektiğini ancak son zamanlarda konuşma tedavisiyle ilerleme kaydettiğini söyledi. Çocukların babası 90’ların sonuda Pakistan’dan göç etmiş ve Akhter’la evlenmiş.