Nurgül'ün Angelina Jolie Dudaklarının Sırrı!

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
Yeşilçay yakın bir zaman önce İngiliz detoks gurusu Jason Vale’in Marmaris’te düzenlediği zayıflama programına katılarak fazla kilolarından kurtuldu.

01_atv_nurgul_dudaklar.jpg

Bugün’ün haberine göre, Yeşilçay bu kez yanak ve dudaklarına yağ enjeksiyonu yaptırdı. Güzelliğini sade ve doğal yollarla elde ettiğini makyajı da sevmediğini her fırsatta dile getiren ünlü oyuncunun yanak ve dudaklarına yağ enjeksiyonu yaptırdığı ortaya çıktı.

Böylece Yeşilçay’ın, Angelina Jolie dudaklara nasıl sahip olduğu anlaşılmış oldu. Yapılan operasyonun çok gizli olmasına dikkat eden Yeşilçay, dün Florance Nightingale Hastanesi’nde başka bir isimle kayıt yaptırsa da haberi gizlemekten kaçamadı.

alıntı

H

Hera

Misafir
Eh yani yaptırdığı her halinden belli zaten bu kadar zayıflamasına karşın yüzü çökmüyor bebek yaptı yüzü gözü çökmedi pörsümedi -rgulu artık bu bu operasyonlar çok başarılı ve çokta kısa sürüyor Ev Kadınları bile rahatlıkla yaptırıyor çok ta maliyetli bir olay değil

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
benced hoş yakışmışta ben olsam bende yaptırrdım yüzümün çökmesindense anlaşılırsada anlaşılsın ben güzelliğime bakarım-ciko

Tepki
8.216
yanağına dudağına enjeksiyon yaptırasıya göz torbalarını ve morluklarını düzeltsin iyice gözüme başladı çok çabuk yaşlanıyo bu kadın sanki:acep:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar