Annelerimizin yaptığı yumurtalı ekmeğin tatlı haline bayılacaksınız.

malzemeleri
4 dilim beyaz tost ekmeği
1 yumurta
1 su bardağı süt
1 paket vanilya
3 yemek kaşığı toz şeker
100 gr çilek
100 gr muz
50 gr nutella
1 yemek kaşığı toz şeker
Beyaz pasta kreması
Kızartmak için
Ayçiçeği yağı
hazırlanışı
Bir kapta süt, yumurta, vanilya ve şekeri mikserle çırpın. Ekmek dilimlerinin iki tarafını da bu karışıma iyice bastırın. Tavaya bir çay bardağı ayçiçeği yağı aktarıp ekmeklerin her iki tarafını da kızartın ve soğumaya bırakın. Ekmekleri servis tabağına alın. Üzerlerine nutellayı, muzu ve çilekleri yerleştirin. Tostun üstüne krema ilave edip servis yapın. Fransız tostu artık hazır, afiyet olsun.
alintidir...

malzemeleri
4 dilim beyaz tost ekmeği
1 yumurta
1 su bardağı süt
1 paket vanilya
3 yemek kaşığı toz şeker
100 gr çilek
100 gr muz
50 gr nutella
1 yemek kaşığı toz şeker
Beyaz pasta kreması
Kızartmak için
Ayçiçeği yağı
hazırlanışı
Bir kapta süt, yumurta, vanilya ve şekeri mikserle çırpın. Ekmek dilimlerinin iki tarafını da bu karışıma iyice bastırın. Tavaya bir çay bardağı ayçiçeği yağı aktarıp ekmeklerin her iki tarafını da kızartın ve soğumaya bırakın. Ekmekleri servis tabağına alın. Üzerlerine nutellayı, muzu ve çilekleri yerleştirin. Tostun üstüne krema ilave edip servis yapın. Fransız tostu artık hazır, afiyet olsun.
alintidir...