O Acının Izi Geçmiyor”!...

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
FLAŞ!... “O ACININ İZİ GEÇMİYOR”!... MEHMET ALİ ERBİL’E BENZER BİR OLAYI 1995 YILINDA YAŞAYAN GÜNER ÜMİT

8/10/2010 10:22

Sigortadan emekli maaşıyla geçiniyorum

1995 yılında Turnike adlı programı sunan Güner Ümit canlı yayında "Yoksa siz Kızılbaş mısınız?" demiş ve Alevilerden gelen tepkiler nedeniyle Ümit ekranlara veda etmek zorunda kalmıştı. O günden sonra iş bulamayan şu anda sadece emeklilik maaşıyla geçinen Ümit, Erbil'in mum söndü lafını bilerek söylemediğini ifade etti.

Şimdi en çok Mehmet Ali üzülüyordur

Ümit sözlerine şöyle devam etti: "Çok şaşırdım. O da benim gibi çok büyük talihsizlik yaşadı. Üzüldüm. Erbil'in bu sözleri bilinçli olarak sarf ettiğine inanmıyorum. Hiçbir futbolcu bilerek isteyerek kalesine gol atmaz. Bu insanın aklından zoru var demektir. Şimdi herkesten çok o kahroluyordur.Yaptığım o hata değirmen taşı gibi boynuma asıldı. Kahrolmak ne demek anladım. O yıllarda neler yaşadığımı hiç unutamam. Bu çok acı kötü bir şey. Alevi dostların Mehmet Ali'yi fazla ciddiye alıp üzerine gideceklerini sanmıyorum. Yapı itibarıyla Mehmet Ali zaman zaman ipin ucunu kaçırıyor ama kasıtlı olarak bu lafı etmesi mümkün değil. Kendimden pay biçiyorum. Nasıl benim kastım yoksa, Mehmet Ali de böyle bir talihsiz laf etti"

O acının izi geçmiyor

Halkın tepkisinin çok doğal olduğunu söyleyen Ümit, "O konuda iki yıl hapis istemiyle yargılandım sonra beraat ettim. Çünkü bir suçun oluşabilmesi için bir kasıt olması gerekiyor. Zaten halkın vicdanlarda da böyle bir mahkûmiyetim olmadı. Allah kimsenin başına vermesin. En çok o talihsizliğe uğrayan insanı yaralıyor. Onun izi geçmiyor. Artık televizyonculuk defterini kapattım. Bir nevi kendimi emekliye ayrıldım. Sigortadan emekli maaşımla geçiniyorum. Karı koca emekliyiz evde oturuyoruz. Her şeyin bir sonu var. Zamanı gelince çekilmesini de bilmek gerekiyor. Bizimkisi zamansız talihsiz oldu ama ne yapalım kader."

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Turnikeyi cok seviyordum ama Mehmet Ali Erbil yakinda ekrana döner. :kokos:

Mss_42

Daimi Üye
Tepki
608
ağızlarından çıkan kelimelere dikkat etsinler onlarda...milyonların önünde konuşuyorlar...önce düşünüp sonra konuşsunlar...mehmet aliye böyle bir tokat lazımdı zaten...kendi kendine attı...ipleri koparmıştı son zamanlarda...-kizgin

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.147
ağızlarından çıkan kelimelere dikkat etsinler onlarda...milyonların önünde konuşuyorlar...önce düşünüp sonra konuşsunlar...mehmet aliye böyle bir tokat lazımdı zaten...kendi kendine attı...ipleri koparmıştı son zamanlarda...-kizgin

çok haklısın canım.....:alsana::alsana:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar