O da Muhteşem Yüzyıl'da

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
mali-nafaka_640.jpg

Diziye, Burak Özçivit ve Engin Günaydın'ın ardından sürpriz bir isim daha katılıyor.

Kanuni Sultan Süleyman dönemini anlatan dizide yakında Mehmet Ali Erbil de oynayacak.

Ünlü şovmen, oynayacağı bölümlerin senaryosunun henüz yazım aşamasında olduğunu söyledi:

"Muhteşem Yüzyıl, beğeniyle izlediğim bir dizi. Yapımcı Timur Savcı, bana dizide oynamamı teklif etti. Ben de önce senaryoyu görmem gerektiğini söyledim. Tarihi bir dizide oynamak bana gurur verir. Şu anda rolüm ve oynayacağım bölümün senaryosu yazılıyor. Bir problem çıkmazsa, rolümün hakkını veririm."

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
birde onu denesinler.
Mali Biraz hoppala biridir çapkın hovarda ama bu onun özelidir saygı duyarım. Aslında ve özünde çok merhametli ve eli açık bir insan olduğuna inanıyorum.
Bir çok yoksulun garibin hayır duasını alabiliyor geçenlerde çarkıfelekte izledim m.ali ağladı ben ağladım.
Bir yoksula araba verdi kadın oğlumu okutamıyordum bu arabanın parasıyala oğlumu okutacağım diye hüngür hüngür ağladı.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.853
14647085.jpg

'Muhteşem Yüzyıl' hayali suya düştü

Mehmet Ali Erbil geçen hafta Show Tv'deki Muhteşem Yüzyıl'da oynayacağını açıklamış, "Yağımcı Timur Savcı güzel bir rol teklif etti. Tarihi bir dizide oynamak bana gurur verir" demişti.

Dizinin yapımcısı Timur Savcı Mehmet Ali Erbil'i yalanladı.
Savcı yaptığı açıklamada; "Mehmet Ali Erbil çok iyi ve değerli bir oyuncu. Gelecekte kendisini dizi için belki düşünebiliriz. ama şimdilik birlikte çalışmak gibi bir fikrimiz yok" dedi. (Posta)

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
ya bu dizide binnur kaya'da oynamış.Duacı kadın rolünde
ben onu kaçırdım oysaki çok severim bu kadını
hangi bölümlerde oynadı ki ne??? :panter:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar