O Hayat Benim - Fox

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
479024.jpg

o+hayat+benim+dizisi+oyuncular%C4%B1.jpg

21:45
O Hayat Benim

Saat : 21:45 - 23:45 (120 dakika)
Tür : Dizi (Dram)
Oyuncular : Keremcem, Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray, Sinan Albayrak, Yeşim Ceren Bozoğlu
Yönetmen : Merve Girgin

Mehmet Emir ve Hasret birbirine aşık iki gençtir. Ancak Hasret’in babası Yusuf, evlenmelerine karşı çıkar. Kızının hamileliği de ortaya çıkınca çıldırır ve iki genci ayırır, Mehmet Emir’e de Hasret’in öldüğünü söyler. Hasret doğum yapınca bebek elinden alınır. Yusuf, bebeği büyütmesi için yardımcısı İlyas’a teslim eder. Adı Bahar olur, İlyas’ın Efsun adında bir bebeği daha vardır. İlyas ve karısı Nuran Efsun ve Bahar’ı kardeş gibi büyütürler. Aradan yirmi yıl geçer. Yusuf vicdan azabıyla Bahar’ı babası Mehmet Emir’e götürmeye karar verir. Gecekonduda büyüyen Bahar 'gerçek hayatına' kavuşacaktır nihayet. Hayal bile edemeyeceği servetin tek varisidir Bahar. Köşklerde oturacak, yatlarda gezecek, en iyi okullarda okuyacaktır… Ancak kader buna izin vermez, her şey bir anda ters yüz olur. Artık sadece Bahar’ın değil kimsenin 'hayat'ı eskisi gibi olmayacaktır.

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
Diziyi ilk bölümünden itibaren seyrediyorum.nk'mın söylediği gibi evet bazı eksikler ve abartılar yok değil,ancak sürükleyici ve sıkmadan gayet güzel gidiyor.
Bakalım zaman neler gösterecek.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
479024.jpg

87_.png

19:30
O Hayat Benim

Saat : 19:30 - 22:15 (165 dakika)
Oyuncular : Keremcem, Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray, Sinan Albayrak, Yeşim Ceren Bozoğlu

Ateş’le Efsun’u sarmaş dolaş gören Bahar, Ateş’e soğuk davranmaya başlar. Hiçbir suçu olmasa da Ateş’in durumu izah etmesi güçtür. Osman ise amcası Yusuf’un öldürüldüğünden emindir. İlyas, vicdan azabıyla teslim olmak ister. Bahar’ın hakkı olan hayatı artık ona vermenin zamanı gelmiştir. Nuran ise kocasının çenesini kapatmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Diğer yandan başlarda umursamasa da Bahar’ın şirkette çalışması Efsun’un canını sıkmaya başlar. Ateş ve Bahar’ın her dakika birlikte olmaları onu iyice kıskandırır. İkisinin arasına birini sokmalıdır mutlaka. Ateş intikam planları yaparken Efsun da boş durmaz.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
479034.jpg

87_.png

19:30
O Hayat Benim

Saat : 19:30 - 22:15 (165 dakika)

Ateş, Mehmet Emir’le Osman’ın arasına girerek vurulur. Osman ise karambolden yararlanıp kaçıp gider. Başta Bahar olma üzere herkes Ateş’in kurtulamayacağından korkmaktadır. Polis bulduğu cesetle beraber Nuran ve İlyas üstündeki baskıyı arttırır. Karı koca verdikleri çelişkili ifadelerle şüpheleri çeker. Ateş canıyla boğuşurken bile Efsun Bahar’la savaşını bırakmaz. Bahar’ı tamamen ayak altından kaldıracağı sıkı bir plan yapar. Hayatını kimse elinden alamayacaktır. Efsun entrikalar kurarken Mehmet Emir de kızını nüfusuna almak üzere harekete geçer. Bu durum, Efsun’un bütün yalanlarını boşa çıkartacak olayların habercisidir...

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
Öldü sanılan Hasret karşısına çıkıyor ama adamın verdiği tepkiye bak yahu sanki 2 yıldır görmediği arkadaşı

Anber

Daimi Üye
Tepki
269
İclal Aydın diziye girmiş. Ama ilk seferin durgunluğumuydu neydi çok pasif oynadı.
Ya zaten bir Yeşim Ceren Bozoğlu faktörü var ki, oyunculukta kimse su dökemez :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar