O kadar pişkin değilim

KraLiçe

Daimi Üye
Tepki
3.576
664205748368.jpg

Sibel Can, kilolarıyla dalga geçen Okan Bayülgen için, "Sayemde manşet oldu" dedi ve onun şovuna asla gitmeyeceğini açıkladı: O kadar pişkin ve yırtık değilim!

SEVERDİM AMA ÜZDÜ
Okan Bayülgen'in 'Can'ına okudu! Sibel Can, şovunda kilolarını kastederek "Eskiden ekranı kaplamıyordu" diyen ünlü şovmene sitemli yanıt verdi: "Okan, başarılı bulduğum ve sevdiğim bir adamdı. Ama son yaptığı açıklamalar beni üzdü. Yine aklını ve zekiliğini bir kez daha ortaya koyup benim sayemde manşet oldu!"

BU KONUDA İYİ ADRESİM
Can, "Zaten bana dokunan manşet oluyor. Bu konuda iyi bir adresim!" diyerek ince bir mesaj gönderdi. Sanatçı, Bayülgen'in sözlerinin ardından bir daha programına asla katılmayacağını açıkladı: Onun şovuna gidecek kadar yırtık ya da pişkin yapıya sahip biri değilim!

HER TARAF JÖLE GİBİ OYNUYOR
Okan Bayülgen şovunda Can için şunları söylemişti: Eskiden ekranı kaplamıyordu, küçüktü... E, Sibel Can'ın şu andaki yaşına bakarsak Ajda'ya yakındır. 64'ten sonra seyirci onu görmek istemeyebilir. Her taraf jöle gibi...

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
Ajda Pekkan Sibel Can'ın annesi yaşında anca 40 filandır,Okan Bayülgen de abartmış artık

H

Hera

Misafir
Alem bunlar ya izlemedim ben haberim yok burada görmüştüm yine Bu arada Ajda Pekkan 65 Yaşında :beyazbayrak:

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
ne olursa olsun bi bayana söylenmez böyle sözler.okan kendini açıksözlü sanıyor ama dengesiz patavatsızın biri:sinir::sinir:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar