"O kıroluğu yapacağız"

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.931
"O kıroluğu yapacağız"

Şubat ayında doğacak bebeğini kucağına almak için gün sayan Demet Akalın, önceki akşam eşi Okan Kurt ile Nişantaşı’nda gezintiye çıktı...

-o-kirolugu-yapacagiz--demet-akalin-okan-kurt-1395848.jpg

İzzet Çapa’nın sahibi olduğu Limonata’da bir süre oturan Akalın ile eşi çıkışta Nişantaşı sokaklarında yürüdü...
-o-kirolugu-yapacagiz--demet-akalin-okan-kurt-1395847.jpg

Bebeklerine Hira adını verecek olan Akalın, hamilelik döneminde sık sık göz önünde olmasını soran muhabirlere, “Sokakta doğuracağım yakında işim yok ne yapıyım. Çok sıkılıyorum. Dışarda yemek yemeyeyim mi bana da günah” diyerek dert yandı..

-o-kirolugu-yapacagiz--demet-akalin-okan-kurt-1395845.jpg

Şubat ayında doğumun gerçekleşeceğini belirten fakat gün vermek istemeyen Akalın, eşinin “11 tane kurban keseceğim” açıklamasına “O kıroluğu yapacağız. Yanımda halay çekecek

Hastane yönetimi ise ‘Tamam kurbanı anlıyoruz da halaya izin veremeyeceğiz’dedi” sözleriyle cevap verdi...

Doğumu Türkiye’de yapacağını da sözlerine ekleyen şarkıcı, “Ne işim var yurtdışında. Ben milliyetçiyim. Bebek erkek olsa da yurtdışına gitmezdim. Yapsın paşa paşa askerliğini” diye konuştu...

Doğacak bebeğine şimdiden Ebru Gündeş ve Özcan Deniz dinlettiğini belirten Akalın...

“Acılı doğacak, hayatın gerçeklerini şimdiden öğrensin” diyerek espri yaptı...

Demet Akalın son olarak gazetecilerin, Okan Kurt’a dizi teklifi geldiğini hatırlatması üzerine...

“Yusuf’u tanıyor musun? Yusuf, Yusuf’u” diyerek eşine adeta gözdağı verdi.

Milliyet

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar