"Oğlum bak git"

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320

'Oğlum bak git' diye başlayan diyalog ve süpürgeli kavganın videosu bir anda sanal alemde fenomen haline gelince çöpçü bunalıma girdi

Kocaeli’nin Gölcük İlçe Belediyesi’nin anlaştığı taşeron temizlik firmasında temizlik işçisi olarak çalışan Selçuk Kahraman’ın kendisini elindeki kemerle taciz eden bir çocuk arasındaki "Oğlum bak git" diye başlayan diyalog ve süpergeli kavganın bir anda sanal alemde fenomen haline gelmesi sonucu bunalıma girdiği belirtildi.

Ailesi aynı semtte oturan ve ayrıca kekeme olduğu belirtilen Selçuk Kahraman’ı tanıyanlar, konuyla ilgili kendisine soru sorulduğunda konuşmak istemediğini, kendisini taciz eden çocuğa süpürgeyle vurup kafasını da kanattırdığı için "Beni hapse atarlar mı ?" diye sorduğu, korku içinde olduğu da belirtildi. Birçok televizyon kuruluşunun da Selçuk Kahraman’ı cazip tekliflerle ekrana çıkarmak istemesine rağmen bunu kendisi ve ailesinin kabul etmediği ifade edildi.

bitter_im

Moderatör
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
54.114
Bunu yapan bir çocuk babası yaşındaki birisi sanırım çöpcüde çok ayıp yakıştıramadım açıkcası

OP
füreyya

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
elinde süpürge taşıyan adama öyle laga luga yapılırmı be ergen çocuk.
o kayış çıkarıp şaklatmaları falan da babasından öğrenmiştir kesin...
çöpçü haklı, hatta çöpçüler kralı :D

(yalnız bu videonun bir tiyatro olduğunu düşünenler var)
bana öyle gelmedi ama, bilemiyorum :eek:ky:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Cocuk hakettmis her ne kadar siddete karsiysamda cöpcü hakli hatta füreyyamin dedigi gibi cöpcüler krali

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
once copcu vurmus cocuga yalniz videoyu izledikten sonra arkasindan cikan videolara bakarsaniz cocuk konusmus kafasina baya dikis atilmis gosteriyo cocuk basta vurdugu icin diklenmis oyle
tabiki yaptigini hakli gostermez kemerle bir buyugun ustune yurumek hos olmamis ama sonucta ergen

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar